Penitenciarul Târgu-Jiu a câștigat Cupa “Firmelor și Instituțiilor”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj la minifotbal și-a desemnat câștigătoarea. Echipa Penitenciarului Târgu-Jiu s-a impus în finala cu FC Anna, scor 2-1, și a primit dreptul de a participa la Campionatul Național de la Oradea.

O nouă competiție de minifotbal s-a finalizat în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Finala Cupei Firmelor și Instituțiilor din Gorj s-a jucat între echipele Penitenciarul Târgu-Jiu și FC Anna. Meciul s-a disputat la intensitate maximă, ambele echipe dorindu-și enorm un prim trofeu, la sezonul de debut în competițiile de minifotbal.

Băieții de la FC Anna au început mai bine jocul și au deschis scorul prin George Segărceanu, în minutul 9. 1-0 a fost  scorul pauzei dar acesta s-a schimbat rapid, în startul reprizei a doua. Iulian Oprița a egalat și a relansat finala. A început un joc pe contre, ambele echipe căutând lovitura decisivă pentru a lua trofeul acasă. Cei de la Penitenciarul au înscris cu 10 minute înainte de final prin Remus Deaconu, gol care s-a dovedit a fi decisiv. Portarul celor de la Penitenciarul, Florin Zeveleanu, a avut două parade excelente spre final și a menținut scorul de 2-1.

La festivitatea de premiere, invitat special a fost portarul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Răzvan Stanca. Goalkeeper-ul de 38 de ani care a jucat în trecut la Steaua și Universitatea Craiova, a înmânat premiul de „Jucătorul Turneului” precum și trofeul pentru locul 1 echipei Penitenciarului Târgu-Jiu.

Pentru Iulian Oprița a însemnat foarte mult obținerea trofeului ”Jucătorul Turneului”, la prima participare a echipei sale, Penitenciarul Târgu-Jiu.

Penitenciarul Târgu-Jiu a primit, din partea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, dreptul de a participa la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor de la Oradea, din perioada 15-17 iunie.

Penitenciarul Târgu-Jiu – FC Anna 2-1 (0-1)

Goluri: Oprița (min. 21) și Deaconu (31’) / Segărceanu (9’)

Penitenciarul: Zeveleanu – Cîmpeanu, Nistor, Oprița, Boban, Deaconu, Țilivea A., Oțet, Șomănescu M., Guramba, Nistor, Coiculescu.
Antrenor-delegat: Iulian Matei Rădoi.

FC Anna: Olaru – Covrig, Stanciu, Peagu, Popescu Ș., Berbecaru, Grofu, Gae, Gîrniceanu și Segărceanu.

Antrenor: Adrian Stroe. Delegat: Tiberiu Olaru.

Listă premii, Cupa Firmelor și Instituțiilor din Gorj, ediția a III-a:

Locul I – Penitenciarul Târgu-Jiu: trofeu Cupă, diplomă, medalii aur și 2 bax-uri de bere din partea partenerului Ursus.

Locul II – FC Anna: diplomă, medalii argint, un bax bere Ursus.

Jucătorul Turneului – Iulian Oprița (Penitenciarul Târgu-Jiu): trofeu individual, diplomă și 6 doze Ursus.

Portarul Turneului – Tiberiu Olaru (FC Anna): trofeu individual, diplomă și 6 doze Ursus.

În Campionatul Primăriilor din Gorj au avut loc jocurile etapei a 18-a. Runda a fost deschisă încă de vineri seara cu jocul restant dintre liderul Târgu-Cărbunești și locul 3, Motru. A fost un meci extrem de spectaculos, cu ocazii și goluri multe, meci pe care băieții lui Alexandru Avrămescu l-au câștigat cu scorul de 6-3.

În cel mai tare meci de sâmbătă, Bălănești a învins la limită pe Motru, scor 5-4, și a urcat pe locul 6, ultimul care duce în play-off, în detrimentul celor de la Telești, care au pierdut meciul cu Albeni.

În restul meciurilor rundei, Cîlnic, Târgu-Cărbunești și Turceni au trecut fără emoții de Fărcășești, Drăguțești și Stănești, respectiv.

Rezultate, etapa 18, Campionatul Primăriilor din Gorj:

Primăria Bumbești-Jiu                    0          -           3          Primăria Turburea

Primăria Motru                               3          -           6          Primăria Târgu-Cărbunești (restanță, etapa 17)

Primăria Fărcășești             4          -           13       Primăria Cîlnic

Primăria Bălănești                          5          -           4          Primăria Motru

Primăria Târgu-Cărbunești           11       -           2          Primăria Drăguțești

Primăria Stănești                            2          -           11       Primăria Turceni

Primăria Albeni                                6          -           2          Primăria Telești

Și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu s-au jucat meciurile etapei a 18-a. Liderul Dream Team Târgu-Jiu a trecut la scor de Primăria Bîlteni în timp ce echipa de pe locul 2, ISU Gorj, nu a avut nici ea prea mari emoții cu Primăria Rovinari. Karma Târgu-Jiu a reușit o mică surpriză trecând de Farmacia Victoria, după ce a fost condusă cu 0-4 după 10 minute de joc ! Victoria le permite celor de la Karma să-și consolideze locul 6, ultimul care duce în play-off la finele sezonului regular.

Minprest Rovinari a învins Real Târgu-Jiu în timp ce Provincialii a trecut de Mica Frăție și se menține aproape de Karma în lupta pentru locul 6. Derby-ul dintre Profi și Peppy Dolce Vita se va juca vineri de la ora 22:15.

Rezultate, etapa 18, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu-Jiu:

Real Târgu-Jiu                      6          -           8          Minprest Rovinari

Dream Team Târgu-Jiu       11       -           0          Primăria Bîlteni

Mica Frăție                           2          -           7          Provincialii

Farmacia Victoria                5          -           7          Karma Târgu-Jiu

Primăria Rovinari                2          -           6          ISU Gorj

Vineri, ora 22:15     Profi Târgu-Jiu         -           Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu

1 Comentariu pentru “Penitenciarul Târgu-Jiu a câștigat Cupa “Firmelor și Instituțiilor””

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici