Fugaru îl cheamă pe Vâlceanu la MĂNĂSTIRE. ”Mergem la Polovragi, să jurăm amândoi”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Fugaru îl cheamă pe Dan Vâlceanu la mănăstire, la Polovragi, ca să jure că nu a cerut constituirea unui așa-numit ”grup de acțiune anti-Weber”, în 2012, care să depună plângeri inventate la parchet.

Reacția vine după ce liderul PNL Gorj a declarat, joi, în conferință de presă, că acuzațiile lui Fugaru sunt pure invenții.
Vâlceanu a precizat, însă, că nu vrea să-l dea în judecată pe fostul lider al PDL Târgu-Cărbunești pentru că nu are o situație financiară prea bună.

Ion Fugaru vrea, însă, să fie dat în judecată pe Dan Vâlceanu pe care-l cheamă să jure cu mâna pe Biblie, în mănăstire.  Este convins că martorii ce ar urma să fie chemați la proces nu ar putea minți.

Cât despre faptul că are o situație financiară grea și nu și-ar permite bani de procese, Fugaru spune că încă reușește să-și mențină firma cu 50 de salariați, și asta fără să aibă contracte cu statul.


2 Comentarii pentru “Fugaru îl cheamă pe Vâlceanu la MĂNĂSTIRE. ”Mergem la Polovragi, să jurăm amândoi””

  1. PNL SOLICITA LUI FUGARU PUBLIC SA SPUNA CE DIAGNOSTIC A AVUT LA PENSIONAREA PE CAZ DE BOALA ???,SA SPUNA DACA CU ACEST DIAGNOSTIC ARE VOIE SA CONDUCA AUTOTURISME , SA FIE ADMINISTRATOR DE FIRMA ,SA FI FOST VICEPRIMAR ETC.?????Acest individ fie este bolnav conform documentelor de la pensionare cu un diagnostic grav cu ,,bila” ori este un excroc care a înșelat statul român. Vom sesiza organele competente pentru cerceta cele arătate ,poate se Autosesizeaza????Oare Politia Romana , respectiv seful care a semnat decizia de pensionare de ce nu a aplicat legea lui Fugaru .Avem informații pe care le vom face publice cit de curînd.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici