Emanoil Ciobanu: N-am mai întâlnit ca o firmă să funcționeze fără acordul proprietarilor! Asta este situația la Pandurii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”N-am mai întâlnit un caz în care o firmă să funcționeze împotriva voinței proprietarilor!” Emanoil Ciobanu spune că, fără bani de la acționari, Pandurii Târgu-Jiu nu poate supraviețui.

Lichidatorul judiciar se miră de situația în care a ajuns clubul de fotbal. Deși proprietarii îl voiau demult închis, se fac tot felul de acțiuni în instanță  pentru a-l păstra în viață.

Ciobanu nu vrea să spună dacă într-adevăr membrii asociați- Complexul Energetic Oltenia, Primăria Târgu-Jiu, Consiliul Județean și Artego- au de plată contribuții din trecut de 4 milioane de euro.

Lichidatorul judiciar va trebui să spună, la următorul termen al procesului cu acționarii, pe 20 martie, dacă susține sau nu acest demers.

Administratorul special Marin Golea își pune speranța în recuperarea unor sume de bani de la acționari. Altfel, va fi declarat falimentul.

Golea ne-a spus din ce bani supraviețuiește, acum, clubul de fotbal: din sponsorizări, împrumuturi și sume câștigate de pe urma unor procese.


1 Comentariu pentru “Emanoil Ciobanu: N-am mai întâlnit ca o firmă să funcționeze fără acordul proprietarilor! Asta este situația la Pandurii”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici