MINIFOTBAL. Înscrieri pentru “Cupa Old Boys Dolce Vita”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj organizează o nouă competiție de minifotbal, în incinta Complexului Dolce Vita din Târgu-Jiu.

Cupa Old Boys Dolce Vita, ediția a V-a, a demarat înscrierile, urmând să se încheie în data de 19 martie. Sunt așteptate echipe formate din jucători născuți înainte de 01.01.1981 (să aibă împliniți sau să împlinească 38 de ani în acest an). Informații utile:

- Locația desfășurării: Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu-Jiu;

- Perioada desfășurării: 24 – 25 martie și 31 martie – 1 aprilie;

- Loturile de jucători: formate din minim 7 și maxim 10 jucători, născuți înainte de 01.01.1981;

- Perioada de înscrieri: 5 – 19 martie;

- Tragerea la sorți a fazei grupelor: 20 martie;

- Taxa de participare: 80 lei/ echipă / joc. Sunt incluse: taxa de rezervare a terenului de joc, accesul la vestiare, dușuri și saună, serviciile de arbitraj profesionist și cele de asistență medicală.

- Premii: Cupe, medalii, diplome și premii individuale.

Câștigătoarea competiției va primi, din partea ACS Minifotbal Gorj, licența de a participa la Campionatul Național de Old-Boys, competiție organizată de Federația de Minifotbal în luna august, cel mai probabil la Piatra Neamț.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj va asigura pentru câștigătoarea Cupei Old Boys Dolce Vita taxa de participare la Campionatul Național de Old Boys. Cele mai bune echipe din țară vor putea participa, în luna septembrie, la Seniors (40+) Champions League, la Terme Catez în Slovenia. Ediția inaugurală a competiției de anul trecut a fost câștigată de o echipă din România: MAV Glissando Senior Timișoara.

Înscrieri la Cupa Old Boys Dolce Vita la numerele de telefon: 0753.055.505 sau 0762.313.287 sau pe e-mail: acsminifotbalgorj@gmail.com.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici