Ion Rușeț: Declarațiile lui Fugaru, o RĂZBUNARE. N-am participat la o discuție punctuală pe cazul Weber

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Rușeț, noi declarații, azi, după dezvăluirile șocante făcute de Ion Fugaru, vinerea trecută, la Interviurile Infinit FM.

”N-am participat la o discuție punctuală pe tema Weber. Este posibil să fi vorbit între ei, în staff-ul de campanie al lui Dan Vâlceanu” declară fostul lider al fostului PDL.

Totul după ce Fugaru a relatat, că-n 2012, la fostul Partid Democrat-Liberal s-ar fi încercat crearea unui ”grup de acțiune” care ar fi trebuit să depună denunțuri inventate împotriva social-democratului Mihai Weber.

Ion Rușeț precizează că, în staff-ul său de campanie, n-a fost gandită nicio acțiune împotriva vreunuia dintre foștii contracandidați.

Fostul senator crede că moral ar fi fost ca Ion Fugaru să fi făcut dezvăluirile în urmă cu 6 ani, nu acum. Consideră că este vorba de o răzbunare.


6 Comentarii pentru “Ion Rușeț: Declarațiile lui Fugaru, o RĂZBUNARE. N-am participat la o discuție punctuală pe cazul Weber”

  1. Fugaru un nemernic , un Neica Nimeni , bolnav mintal . Nu el este de vină ci cei care îl băgă în seamă . Aviz chiar lui Radio Infinit !

  2. Mincinosul de Fugaru a spus că la Discuția despre Webar a fost Ruset si Cosmin Popescu ,Ruset spune că minte cu nerușinare ,oare dl .Popescu ce va spune ????Puiu Diaconescu spune că Fugaru este un om fără caracter ,Mincinos si nu vrea să mai bage în seamă lichele le.

  3. De ce nu scoate înregistrările ion Fugaru ??? Acest individ are Halucinații…..?????

  4. Fugaru mai bine ar avea grija sa nu urineze caini pe fructele si legumele pe care le vinde in strada in conditii improprii .

  5. Fugaru sa se reclame singur la OPC,caini se usureaza pe fructele si legumele expuse la vanzare in strada.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici