Recepție AMÂNATĂ

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Luni, primarul Romanescu anunța că miercuri, 14 februarie, va fi făcută recepția la noua sală a sporturilor din Târgu-Jiu. Astăzi, viceprimarul Popescu a anunțat că se amână pentru săptămâna viitoare.

O adresă de la Compania Națională de Investiții a ajuns, luni după-amiază, la primărie. Aurel Popescu dă asigurări, însă, că lucrările sunt în grafic chiar dacă CNI a decis amânarea predării investiției către autoritățile locale.

„Sala va fi pregătită pentru Campionatul European de Box (n.r. de la sfârșitul lunii martie). Competiția va avea loc” a precizat viceprimarul Târgu-Jiului.

2 Comentarii pentru “Recepție AMÂNATĂ”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Ce si au spus ei astia de la PSD , oare ce cauta Romanescu sa anunte el receptia ca noi trebuie sa o anuntam! Si atunci l au cam carotat a mia oara ca nu i asa, daca putem! Si uite asa le+a cerut Aurel Popescu celor de la CNI sa mai faca o evaluare ca sa ceara o amanare , nu i asa ca sa arate el ca are muschi.Cum a facut si cu stadionul, a sunat noaptea la CNI sa le ceara sa scoata scaunele cu care scria Pandurii! Prietenii au spus intre timp si l au dat de gol. Ce on josnic!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici