Prietenia cu primarul Romanescu îl costă! Belgher, SUSPENDAT din funcția de vicepreședinte al PMP Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prietenia cu Marcel Romanescu l-a costat. Leonida Belgher, suspendat din funcția de vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, pe o perioadă de 3 luni. Decizia a fost luată, aseară, în forul de conducere al PMP Gorj. Liderul Nicolae Davițoiu îi reproșează consilierului de la Alimpești vocabularul folosit în ultimele intervenții publice și atașamentul neobișnuit față de primarul Târgu-Jiului care este și lider PNL.

Leonida Belgher este dezamăgit. Spune că susținerea fățișă pentru primarul Marcel Romanescu i-a atras multe antipatii. Asta i-a și reproșat conducerea partidului din care face parte.

Belgher este convins că forțe din afara partidului ar fi făcut presiuni asupra lui Nicolae Davițoiu ca să ia măsuri împotriva sa. Îl nominalizează, însă, doar pe Viorel Caragea.

Nicolae Davițoiu susține  că Belgher nu va mai putea folosi, în intervențiile publice pe care le va avea în următoarele 3 luni, titulatura de vicepreședinte PMP Gorj.

Liderul PMP Gorj neagă c-ar fi luat decizia suspendării lui Belgher în urma unor presiuni din afara partidului, inclusiv a lui Viorel Caragea.

Viorel Caragea are de gând să-l dea în judecată pe Leonida Belgher pentru declarațiile denigratoare la adresa sa.


1 Comentariu pentru “Prietenia cu primarul Romanescu îl costă! Belgher, SUSPENDAT din funcția de vicepreședinte al PMP Gorj”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici