DJ 671, ca după RĂZBOI. Primar Padeș: Mi-au promis de la județ că-l repară

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Unul dintre cele proaste drumuri din Gorj trece prin comuna Padeș. Este vorba despre drumul județean 671, Apa Neagră- Cloșani.

Pe facebook, un ONG numit ”Asociația împreună pentru Padeș” le reproșează autorităților locale și județene halul în care arată șoseaua.

”Pe DJ 671, Apa Neagră Cloșani au răsărit ghioceii, pardon… gropile, chiar cratere adevărate!!! Cauza!? In opinia noastră, are legătură directă cu nepăsarea, incompetența și bătaia de joc, afișate ostentativ la tot pasul” este o parte din mesajul postat pe pagina de socializare.

Ion Pleșu, reprezentantul ONG-ului

Pleșu atrage atenția că peste 3 ani, Gorjul și întreaga Românie vor sărbători 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu iar comuna de unde a pornit totul a rămas ca-n Evul Mediu, fără drumuri, apă sau canal.

Primarul din Padeș, Serafim Antonie, dă asigurări că a făcut numeroase intervenții la Consiliul Județean pentru asfaltarea DJ 671. A primit multe promisiuni. Edilul acuză și firma care se ocupă de întreținerea drumurilor județene, Ydail, pentru modul în care a plombat gropile, anul trecut.

Liderul PSD Padeș, Mihai Argintaru, îl acuză pe Ion Pleșu, cel care a ridicat problema stării deplorabile a drumului județean, că este interesat să acumuleze capital electoral.

1 Comentariu pentru “DJ 671, ca după RĂZBOI. Primar Padeș: Mi-au promis de la județ că-l repară”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici