DISPUTĂ. Caragea: Pătrășcoiu ar trebui să-l dea în judecată pe Belgher

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dispută mare, la Interviurile Infinit FM, pe tema conductei de apă care a bubuit, săptămâna trecută, la Târgu-Jiu.

Ion Fugaru  crede în teoria sabotajului, lansată în spațiul public de Leonida Belgher. Pentru Viorel Caragea este, însă, o prostie, fostul comandant IPJ comentând că nu este ceva ieșit de comun să apară avarii la conducte vechi de 50 de ani.

Belgher, vicepreședinte PMP Gorj, a acuzat că operatorul de apă și canal, Aparegio, ar fi mărit intenționat presiunea pentru a se sparge conductele. Totul pentru că primarul Marcel Romanescu a deranjat grupuri de interese, atunci când a interzis să mai fie sparte străzile.

Caragea l-a criticat pe primarul Romanescu pentru declarația că are suspiciuni în urma cedării mai multor conducte, în municipiu.

”Nu știți câte știe Romanescu, dar nu le poate face publice. Credeți că Belgher de nebun a ieșit în presă?” a reacționat Ion Fugaru.


1 Comentariu pentru “DISPUTĂ. Caragea: Pătrășcoiu ar trebui să-l dea în judecată pe Belgher”

  1. Ce SURPRIZA!!!Fostul militian a ajuns avocatul lui Bartales !A auzit chiar si de legea lui Arhimede (un lucru remarcabil avand in vedere meseria lui de “baza”,aceea de “conducator” de electrocar) desi nu stie ce spune aceasta lege!Din pacate spatiul nu-mi permite sa-i demontez ineptiile debitate in acest interviu,voi sublinia doar faptul ca desi si-a luat notite de la Bartales,argumentele l-au tradat si in lipsa acestora a apelat la strategia “cine zbiara mI tare” !!!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici