Primării FALITE. Iliescu(Prigoria): Din taxe și impozite, ne putem plăti salariile numai 6 luni

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Situație critică la majoritatea primărilor din Gorj! Din taxele și impozitele locale colectate, abia își achită salariile pe câteva luni. Nici vorbă de investiții din acești bani.

”Nu ai cum să asiguri salariile din taxe și impozite! La noi, din tot ce înseamnă încasare la bugetul local, se pot plăti lefurile pe numai 6 luni” a declarat, la Interviurile Infinit FM, Iuliana Iliescu, edilul comunei Prigoria.

Pentru cealaltă jumătate din an,  primărița este obligată, după cum singură spune, ”să întindă mâna”.

La Samarinești, una dintre cele mai mici comune din Gorj, situația este și mai critică. Abia pentru maximum 3-4 luni de plată a salariilor funcționarilor primăriei, ajung taxele și impozitele colectate de la cetățeni.

Primarul Marian Ardeiu spune că localitatea a sărăcit după închiderea mineritului de subteran.

Nici măcar Băleștiul, una dintre cele mai mari comune din Gorj, nu-și poate asigura lefurile din administrația publică locală, doar din taxe și impozite. Primarul Mădălin Ungureanu spune că, adunând și banii primiți de la județ, abia are lefurile asigurate până în vară.


1 Comentariu pentru “Primării FALITE. Iliescu(Prigoria): Din taxe și impozite, ne putem plăti salariile numai 6 luni”

  1. Reduceti salariile de cate 5000-8000 de lei , dati afara toate amantele din primarii si ca prin minune veti constata ca banii vor ajunge .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici