Edilii din Săcelu, CERTAȚI că n-au aderat la ADIA. Pătrășcoiu: Ați fi putut salva școala din Magherești!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Viceprimarul comunei Săcelu a venit, astăzi, la Prefectura Gorj pentru a le cere autorităților să dea o mână de ajutor în refacerea școlii de la Magherești, mistuită de un incendiu, acum două săptămâni.

Gheorghe Dumitrelea a lansat apelul în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Vicele din Săcelu s-a plâns că primăria nu are bani în buget pentru a suporta reparațiile la unitatea de învățământ.

Prefectul Ciprian Florescu a supus aprobării membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență un proiect de hotărâre prin care se solicită guvernului suma de 500 de mii de lei, din fondul de rezervă, pentru lucrări de reparații la școala din Magherești.

Prezent la ședință, șeful Aparegio, Traian Pătrășcoiu, i-a reproșat viceprimarului Gheorghe Dumitrelea că Primăria Săcelu nu s-a înscris în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Gorj. În opinia sa, școala de la Magherești putea fi salvată, dacă autoritățile locale ar fi obținut fonduri europene pentru montarea de hidranți în zona unității de învățământ.

Dumitrelea i-a explicat lui Pătrășcoiu că Săcelu nu face parte din ADIA Gorj pentru că majoritatea din Consiliul Local s-au opus.

“E rău că lucruri de anvergură rămân la mâna consilierilor” a replicat șeful Aparegio.


2 Comentarii pentru “Edilii din Săcelu, CERTAȚI că n-au aderat la ADIA. Pătrășcoiu: Ați fi putut salva școala din Magherești!”

  1. Nea’ Patras-coiule fugi si te culca fiindca ai jefuit Aparegio prin lucrari fictive cu firme tzepare de casa .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici