Condescu: Declarația lui Romanescu este NORMALĂ, ne bucură. Peptenatu amenință cu plângerea la DNA

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu s-a ales cu o plângere la DNA în urma declarației că Pandurii Târgu-Jiu va putea evolua pe noul Municipal, la finalizarea investiției. Vali Peptenatu, fostul șef al galeriei echipei de fotbal, este cel care a depus sesizarea, pe motiv că actualul primar n-a anulat contractul de comodat încheiat cu gruparea gorjeană până în 2020. Gheorghe Pecingină, colegul de partid al primarului Romanescu, zice că revenirea Pandurilor pe Municipal ar fi ca și cum ”ai îmbrăca mortul în Armani”.

Marin Condescu anunța, încă de vara trecută, că Pandurii Târgu-Jiu are contract de comodat cu primăria, pentru terenurile 1,2 și 3 și tribunele 1 și 2, până în 2020. Marți, primarul Marcel Romanescu i-a dat dreptate.

Fostul președinte Marin Condescu spune că este absolut normală declarația lui Marcel Romanescu.

Condescu le atrage atenția șefilor din primărie să verifice bine lucrările făcute la noul Municipal, înainte de a prelua amplasamentul. Spune că a discutat și la Liga Profesionistă de Fotbal, pentru ca specialiștii forului să vină să vadă dacă arena corespunde pentru disputarea meciurilor de cupe europene.

Marin Condescu susține că există probleme serioase privind amplasarea scaunelor pe Municipal.

Pe Vali Peptenatu, fostul lider al galeriei echipei Pandurii, l-a supărat declarația lui Marcel Romanescu. Anunță că-i face plângere la DNA București.

Nici Gheorghe Pecingină nu este de acord cu Marcel Romanescu. Spune că Municipalul ar fi lipsit de sarcini. Pentru vicepreședintele liberal, mutarea alb-albaștrilor pe noua arenă ar fi ca și cum ”ai îmbrăca mortul în costum Armani”.

1 Comentariu pentru “Condescu: Declarația lui Romanescu este NORMALĂ, ne bucură. Peptenatu amenință cu plângerea la DNA”

  1. Mai tampitule de NePieptenatu , mai analFabetule de cand te pricepi tu si la Stiinte Juridice ? Tu vorbesti mai pacaliciule , tu cel care din cei 2000-2500 lei care tii dadea Condescu, inainte de meciuri ,sa cumperi mancare si racoritoare la cei din galerie furai 2000 si ii bagai in buzunar iar celor din galerie le cumparai cate un amarat de sanvichi sau cate o gogoase . Mai excrocule fugi in cocina ta si nu te mai baga in seama pe langa conducatorii judetului sau clubului Pandurii .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici