Vicele Tudor, enervat de ”deontologii” lui Romanescu. ”Cineva vrea să pună mâna pe parcarea de la Rodna! Propun s-o preia primăria”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Scandalul legat de parcarea de la Rodna a adus, marți, și primul atac dur al viceprimarului Tudor la adresa primarului Romanescu.

”Constat că sunt foarte multe interese iar cineva vrea să pună mâna pe acea parcare! Este normal, e o afacere bună” a comentat vicele.

Adrian Tudor a avansat o nouă propunere, și anume aceea ca parcarea să fie administrată de Primăria Târgu-Jiu. Vicele a ieșit la atac pentru că nu i-au convenit acuzațiile lansate, în presă și pe internet, de susținătorii lui Marcel Romanescu.

Tudor a pomenit de ”oamenii cu caziere” care-l susțin pe primarul Romanescu și de afaceriștii interesați să-l ”demoleze” pe șeful Direcției de Patrimoniu, Marian Rotaru.

Viceprimarul a mai spus că se așteaptă să devină țintă pentru deontologii lui Romanescu ori ca primarul chiar să-i ia atribuțiile pe parte de cultură.

Adrian Tudor s-a plâns și că primarul Marcel Romanescu nu le mai dă voie viceprimarilor să semneze anumite certificate, ceea ce ar pune pe drumuri târgujienii. Viceprimarul PSD a comentat că, la mijloc, sunt ambițiile primarului liberal ”înconjurat de consilieri care habar nu au de administrație”.


1 Comentariu pentru “Vicele Tudor, enervat de ”deontologii” lui Romanescu. ”Cineva vrea să pună mâna pe parcarea de la Rodna! Propun s-o preia primăria””

  1. Fugi mai prostovane si te culca . Chiar ne iei de fraieri , pe noi cei care ti platim salariul ?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici