Traian Pătrășcoiu(Aparegio): Inginerul nu va pleca din casieria apartament! Nu vreau ca operatorul să fie târât în dispute POLITICE

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Politicienii să nu târască Aparegio în dispute politice! Se pot pierde fonduri europene” reacționează Traian Pătrășcoiu la scandalul din ultimele zile, referitor la casieria-apartament din zona CAM, ocupată de consilierul său personal. Șeful  operatorului de apă anunță că inginerul Ion Iliescu nu va fi dat afară, pentru că este un bun specialist de care societatea are nevoie. Pătrășcoiu vrea să modifice prevederile contractului cu Edilitara pentru a-i permite inginerului să locuiască, în continuare, în  fosta casierie. Și viceprimarul Aurel Popescu este supărat. Vrea să-l dea în judecată pe deputatul Dan Vâlceanu.

Liderul PNL Gorj a acuzat, joi, într-o conferință de presă că firma care a făcut lucrările de modernizare a casieriei din CAM, în care locuiește salariatul Aparegio, ar fi ”apropiată de viceprimarul Aurel Popescu”.

Revoltat, Popescu îl amenință pe Dan Vâlceanu cu judecata și îi amintește de contractele sale cu CE Oltenia. Viceprimarul municipiului simte că este ținta unei ”vânători permanente”.

Vâlceanu a acuzat și că cei 7 membri ai Consiliului de Administrație al Aparegio ar fi fost selectați ilegal. Aurel Popescu afirmă că persoanele respective sunt serioase și oneste, fiind selectate de o firmă de recrutare.

Traian Pătrășcoiu nu înțelege cum de a ajuns să fie atât de mediatizat cazul casieriei- apartament. Șeful Aparegio spune că inginerul Ion Iliescu nu va părăsi locația respectivă și le cere liderilor politici să nu mai implice operatorul regional în scandaluri.

Șeful Aparegio îi recomandă deputatului Vâlceanu să se preocupe de modificarea legilor strâmbe. Lui Pătrășcoiu nu i-a plăcut nici ultimatumul dat de Primăria Târgu-Jiu care a cerut ca spațiul să redevină casierie.

Unul dintre cei acuzați de Dan Vâlceanu c-ar fi devenit incompatibil, odată cu intrarea în Consiliul de Administrație al Aparegio, este Eugen Corcoață, șeful UATAA Motru. Acesta dă asigurări că n-a fost promovat politic, ci în urma unui concurs.

În replică, deputatul Dan Vâlceanu spune că vrea să afle răspunsuri concrete de la șefii Târgu-Jiului, nu-l impresionează amenințările cu judecata.


1 Comentariu pentru “Traian Pătrășcoiu(Aparegio): Inginerul nu va pleca din casieria apartament! Nu vreau ca operatorul să fie târât în dispute POLITICE”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici