Condescu: Procurorii se vor sesiza pentru că acționarii nu-și achită contribuțiile către Pandurii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Procurorii nu se vor sesiza dacă autoritățile DAU bani la Pandurii ci tocmai pentru că nu dau cotele la care s-au angajat, reacționează Marin Condescu la declarațiile făcute de Eduard Lădaru.

Consilierul municipal ALDE a declarat că există o temere de procurori și Curtea de Conturi, acesta ar fi motivul pentru care membrii asociați nu fac nimic pentru plata datoriilor și salvarea grupării fanion a județului.

”Procurorii se vor sesiza pentru că acționarii au angrenat clubul în atâtea cheltuieli și nu și-au achitat contribuțiile” afirmă, în replică, Marin Condescu.

Pentru Marin Condescu este foarte important ceea ce s-a întâmplat, miercuri, când judecătorul a amânat până în martie pronunțarea în procesul de faliment. Fostul președinte chiar are speranțe că se va reuși salvarea clubului de la desființare.

„Nu vrem să fim la mijlocul unei dispute în care unii vor să facă dosare penale altora” mai spune Marin Condescu. Fostul președinte afirmă că, în 2016, din cele 1,8 milioane de lei alocate de acționari clubului de fotbal, 1,2 milioane au ajuns în buzunarele conducătorilor.

Condescu vorbea, pe finalul anului trecut, de cele peste 4 milioane de euro, contribuții din trecut, pe care acționarii le-ar avea de plată către Pandurii Târgu-Jiu. Acum, pare sigur că se va reuși recuperarea acestor bani.


1 Comentariu pentru “Condescu: Procurorii se vor sesiza pentru că acționarii nu-și achită contribuțiile către Pandurii”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici