Berca(PNL): PSD și-a făcut jocul de pedepsire a lui Luis Popa iar, acum, capitulează

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

O nouă dispută PSD-PNL pe tema Polaris și a deșeurilor care sunt aduse din alte părți la Târgu-Jiu.

Printr-un comunicat remis joi seară, liberalii îl pun la zid pe viceprimarul Aurel Popescu pentru că, pe 16 ianuarie,  a venit cu un proiect de hotărâre prin care cere revocarea celor două hotărâri, date  anul trecut, de restricționare a depozitării deșeurilor aduse din alte localități, în groapa ecologică din municipiu.

Prin aceste hotărâri, consilierii târgujieni ai PSD și ALDE îi plăteau polițe politice, directorului SC Polaris, Luis Popa, membru PSD, dar îl puneau în dificultate și pe primarul liberal Marcel Romanescu” amintește PNL Gorj făcând trimitere la zilele în care municipiul a rămas îngropat în gunoaie.

“Și-au făcut jocul de pedepsire a lui Luis Popa iar acum capitulează” comentează consilierul municipal PNL, Eduard Berca.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu afirmă, însă, că era necesar noul  proiect de hotărâre după ce Prefectura Gorj a anunțat că va ataca în contenciosul administrativ primele două hotărâri.

„Liberalii nu au înțeles mai nimic din ceea ce am discutat în ședința de comisii. Vrem să fie aduse deșeuri din alte părți dar în condițiile contractuale. Trebuie să protejăm târgujienii, asta ne interesează” spune Popescu.


1 Comentariu pentru “Berca(PNL): PSD și-a făcut jocul de pedepsire a lui Luis Popa iar, acum, capitulează”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici