Thalia, impresionată de Alina Eremia. Ce a dat-o pe spate pe celebra artistă sud-americană

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Celebra vedetă sud-americană Thalia, considerată regina telenovelelor, a fost extrem de impresionată de Alina Eremia. Artista a scris despre româncă pe contul său de pe o rețea de socializare.

Despre Alina Eremia, care își petrece vacanța cu iubitul în Thailanda, s-a auzit până în America Latină, unde celebra cântăreața de muzică latino și actrița de telenovele,Thalia a postat pe contul sau de Instagram un filmuleț în care îi mulțumește Alinei Eremia pentru piesa “Equivocada”, pe care această a cântat-o.

Înregistrarea în care Alina Eremia interpretează piesă “Equivocada” a Thaliei este vechi de 7 ani. Artista a cântat piesa în serialul „Pariu cu viața” în anul 2011.

Thalia are o carieră impresionantă atât în televiziune, cât și în muzică. Laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard, cu albume premiate cu discuri de platină în America Latină, Thalia este una dintre cele mai influențe cântărețe de muzică latino pe plan internațional.

Thalia, care arată impresionant deși este trecută bine de 40 de ani, a rămas plăcut surprinsă de talentul Alinei Eremia și de modul în care această i-a interpretat piesa, așa că, în semn de mulțumire, această a postat un filmuleț pe contul ei în Instagram cu mesajul:  “Tânără din România, cântând Equivocada. Cu dragoste din România. Îți mulțumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă”.

“Mă bucur că Thalia a apreciat momentul și modul în care am cântat piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca și cântăreața, dar și ca actriță. Într-adevăr am fost plăcut surprinsă să revăd momentul pe profilul ei de Instagram”, a declarat Alina Eremia.

2017 a fost un an plin de proiecte pentru artistă, cel mai important fiind lansarea primului album din carieră, 360. Materialul discografic cuprinde întreaga carieră muzicală a cântăreței, dar și evoluția acesteia ca artist, de aici și numele de 360. Lansarea albumului a avut loc în cadrul unui concert pe care Alina Eremia l-a susținut într-o locație din Capitală, unde i-au fost alături prietenii, oameni din industria muzicală, dar și fanii.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul “Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band . Piese precum “Cum se face” și “Când luminile se sting”, “Poartă-mă” sau “Îmi dai curaj” s-au bucurat de un real succes și se regăsesc pe albumul 360, pe care artista l-a lansat în luna noiembrie a anului trecut. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici