SCANDAL la Stănești. Primarul Blideanu: Mă atacă foștii susținători! NU mai candidez în 2020

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este scandal monstru la Stănești! Primarul Ștefan Blideanu anunță că acesta este primul și ULTIMUL său mandat. Edilul liberal acuză că foști susținători de-ai săi din campanie fac tot posibilul, acum , să-l dea jos. Îl dă ca exemplu pe consilierul local ALDE, Ion Ciulavu. Tot scandalul ar fi pornit, conform lu Blideanu, de la faptul că n-a vrut s-o schimbe din funcția de contabil-șef pe soția fostului primar Vasile Pârvulescu, cea despre care s-a spus în ultimii ani c-ar fi fost ”creierul” administrației locale.

Ștefan Blideanu se plânge c-a ajuns să fie reclamat la toate instituțiile statului. Totul din cauză că unii consilieri locali ”au rămas blocați” împotriva lui Vasile Pârvulescu”, fostul primar.

Blideanu ne-a povestit că foști susținători de-ai săi, din campania electorală din 2016, trag acum tare să-l dea jos. Asta deși, știu că nu va mai candida în 2020.

”M-au susținut ca să scape de fostul primar Pârvulescu. Acum, au început să mă atace. Ion Ciulavu este cel mai pornit” spune edilul liberal referindu-se la singurul consilier local ALDE.

Edilul din Stănești zice că întregul scandal a pornit de la soția fostului primar, care este contabil șef, și pe care nu vrea s-o îndepărteze din funcție pentru că o consideră cel mai competent angajat.

Ion Ciulavu îi reproșează primarului din Stănești că n-a făcut nimic în comună, în acești doi ani. A creat doar ”bisericuțe” în instituție.

Consilierul ALDE critică faptul că, de luni întregi, nu s-au dat salariile la Pirmăria Stănești. Ion Ciulavu îi reproșează primarului Blideanu că nu se ridică de pe scaun pentru a pleca după finanțări.

Vasile Pârvulescu e de partea lui Ștefan Blideanu. Fostul primar, liderul PSD-ului local, spune că Ion Ciulavu nu știe decât să reclame și să se dea cel mai isteț din comunitate.

Cât despre soția sa, de la care ar fi plecat scandalul, Vasile Pârvulescu știe că s-au făcut presiuni ca să fie dată afară.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici