Romanescu și Popescu, laude în aceeași zi cu proiectele pe PNDL2

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a semnat 9 din cele 13 contracte finanțate pe Programul Național de Dezvoltare 2.

“Toate aceste proiecte vor intra în procedura de licitație după aprobarea bugetului, în jurul datei de 15 februarie” a declarat edilul liberal.

Printre cele aprobate se află și cel de modernizare a Căii Eroilor, cu o primă tranșă de 2 milioane de euro.

Dacă va reuși să facă economii din fondurile ce-i vor fi alocate pe PNDL2, primarul Romanescu ar vrea să construiască parcare supraterană la Piața Centrală, să amenajeze Teatrul de Vară și bazinul de înot din fostul ștrand de la stadion.

Edilul Târgu-Jiului a mai anunțat că, săptămâna viitoare, Compania Națională de Investiții va înainta documentația către guvern pentru obținerea a 70 de miliarde de lei vechi necesare amenajării exterioare a Stadionului Municipal. În plus, a dat, din nou, asigurări că Sala Sporturilor va fi gata până la Campionatul European de Box din luna martie.

Pentru acest an, Marcel Romanescu și-a propus să obțină fonduri de la guvern pentru continuarea programului de reabilitare a blocurilor din zona centrală a municipiului.

Vineri, printr-o postare pe facebook, și viceprimarul Aurel Popescu s-a lăudat cu proiectele semnate pe PNDL2, precizând că el a fost cel care le-a pus la punct, împreună cu echipa din Primăria Târgu-Jiu.


1 Comentariu pentru “Romanescu și Popescu, laude în aceeași zi cu proiectele pe PNDL2”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici