Iriza: La Livezeni va apărea un baraj de n-a văzut Petroșaniul! Cu lebede, pelicani, vidre și pești care se vor face monștri

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”La Livezeni va apărea un baraj de n-a văzut Petroșaniul! Cu lebede, pelicani, vidre și pești care se vor face monștri” a dat asigurări, vineri, senatorul Scarlat Iriza, cel care se bate pentru continuarea lucrărilor la cele două hidrocentrale de pe Jiu.

O întâlnire pe această temă, fără presă însă, a avut loc, azi, la Prefectura Gorj. Înaintea discuțiilor, Iriza a spus că se caută o soluție în ceea ce privește decizia Curții de Apel București de sistare a investiției pe motiv că este distrus Parcul Național Defileul Jiului.

Scarlat Iriza a ținut să-i liniștească pe ecologiștii care se tem că va fi distrus ecosistemul de pe Defileul Jiului. Conform senatorului ALDE nu va fi deloc rău pentru că la barajul de la Livezeni va apărea ”o mulțime de lebede, pelicani, vidre și pești”.

În favoarea continuării lucrărilor la complexul hidroenergetic de pe Jiu se pronunță și senatorul PSD Florin Cârciumaru.


2 Comentarii pentru “Iriza: La Livezeni va apărea un baraj de n-a văzut Petroșaniul! Cu lebede, pelicani, vidre și pești care se vor face monștri”

  1. Acest Scarlat este culmea ridicolului! Nu-i ajunge cat s-a facut de ras pana acum!
    https://www.romaniacurata.ro/senatorul-si-fauna-florara/

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici