Alain Delon, declarații sumbre: „Totul e greșit. Voi părăsi această lume fără regrete”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alain Delon (81 de ani) se declară total dezamăgit de vremurile în care trăim. Celebrul actor a mărturisit că este pregătit să părăsească această lume fără regrete. Toată falsitatea din lume nu face decât să-i provoace greață.

Alain Delon și-a destăinuit gândurile în cadrul unui interviu intitulat „Eu, Delon. Interviul vieții sale”, care a fost publicat în numărul special al revistei Paris Match, realizat în cinstea impresionantei sale cariere actoricești.

”Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut totul, am văzut totul. Urăsc epoca asta. Îmi vine să vomit. Există fiinţe pe care le urăsc. Totul este greşit, totul este fals, totul este falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Toată ziua auzim vorbindu-se doar despre crime. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete“, a declarat Alain Delon,

Actorul are totuși un regret: că i-a pierdut aproape pe toți cei pe care i-a iubit: „Aproape toată lumea a murit”, a precizat Alain Delon. Actorul a mai făcut, de altfel afirmații de acest fel, care i-au uimit pe admiratorii săi din întreaga lume. Când a murit actrița Mireille Darc, cu care Delon avusese o relație de 15 ani, a mărturisit la mormântul ei că ea a fost „femeia vieții sale” și că „nu mai am mulți ani de trăit fără ea, nu prea mulți ani fără suferință. Ea, cel puțin, nu mai suferă. Se odihnește. Fără ea, pot să plec și eu.”

Interviul a fost presărat și cu dezvăluiri despre femeile din viața sa. Alain Delon mărturisește că încă are „zeci de pretendente, dar niciuna nu e potrivită” pentru a-l urma până la sfârșitul vieții: „Nu spun că nu există candidate. Sunt zeci, dar niciuna nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. (…) Aş putea să mă căsătoresc cu cineva dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final“, a dezvăluit actorul a despre care s-a scris recent că ar avea o relaţie chiar cu jurnalista care i-a luat acum interviul, Valérie Trierweiler (52 de ani), fosta parteneră a fostului preşedinte al Franţei François Hollande. (click.ro)

1 Comentariu pentru “Alain Delon, declarații sumbre: „Totul e greșit. Voi părăsi această lume fără regrete””

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici