SCANDAL! Paraschiv: Berca și Ciocioi mi-au băgat cuțitul în spate! Se gudură pe lângă Vâlceanu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Mi-au băgat cuțitul în spate! Berca și Ciocioi au orchestrat mascarada pentru a se gudura pe lângă președintele Vâlceanu! Am picat într-un joc fără miză” acuză Mihai Paraschiv după ce a ratat, marți seară, postul de prim-vicepreședinte al PNL Târgu-Jiu. Funcția a fost ocupată de un inginer auto de 59 de ani, Victor Pârvulescu, în urma votului din Biroul Politic Municipal. Postul se vacantase prin demisia Danielei Vulpe, ajunsă, între timp, director de școală.

Pentru a doua oară în niciun an, Mihai Paraschiv este trântit la pământ de colegii din PNL.  A suferit o înfrângere usturătoare și la conferința județeană de alegeri. Acum, dă vina pe Eduard Berca și Robert Ciocioi pentru cele întâmplate, asta deși Berca a fost cel care l-a propus pentru funcția de prim-vicepreședinte.

Pe facebook, Mihai Paraschiv distribuie postarea unui jurnalist care pomenește de ”gunoaiele pesediste” din PNL. Liberalul zice că unii dintre colegii săi ”s-au obișnuit cu poziția de preș”.

Paraschiv îi acuză pe Berca și Ciocioi că l-au târât și pe primarul Romanescu în ”acest joc de joasă speță”.

În replică, Eduard Berca îi recomandă lui Mihai Paraschiv ”să stea cu fața” pentru a nu mai fi înjunghiat în spate.

Berca nu înțelege de ce este acuzat că l-a târât pe primarul Romanescu într-un joc de joasă speță, din moment ce edilul a fost cel care a deschis discuția despre ocuparea postului vacant.

Robert Ciocioi, secretarul organizației municipale, îl avertizează pe Mihai Paraschiv să nu forțeze partidul să ia măsuri împortiva sa.

Victor Pârvulescu, noul prim-vicepreședinte al PNL Târgu-Jiu, se declară ”un antipesedist convins.”

Viorel Caragea concluzionează că marele câștigător al ultimului scandal din PNL Gorj este Dan Vâlceanu. Se aștepta ca Mihai Paraschiv să fie sacrificat.

2 Comentarii pentru “SCANDAL! Paraschiv: Berca și Ciocioi mi-au băgat cuțitul în spate! Se gudură pe lângă Vâlceanu”

  1. Asa ii trebuie lui Romanescu ca el ne-a adus inapoi in PNL, pe mine si pe Nicu State, da acum suntem oamenii lui Vilceanu.Dupa ce m-au dat afara de la primarie ca il turnam pe Romanescu la presa si la oameni de casa ai psd-ului, ce are de gand sa faca si cu cine discuta, unde se duce sau unde nu s-a dus.. cand m-au prins luand masa impreuna cu directorii din primarie si au avut dovezi impotriva mea …. am plecat, m-am dus si am plans din nou la Valceanu si m-a angajat pe un salariu banan drept rasplata consilierul dansului.Acum avem de indeplinit niste sarcini, nu stiu daca putem ca nu ne prea duce mintea, dar executam tot ce prindem, sa il impiedicam pe Romanescu sa arate ca poate, nu ca ar castiga alegerile in 2020 dar poate prelua Organizatia Pnl ce-a ce nu le convine nici la colegi din psd.Noi nu avem nimic de castigat din treaba asta dar vrem sa ne facem cunoscuti daca nu putem sa ne facem de ras, de bani nu mai vorbim acum … avem ceva promisiuni cand ne vom duce misiunea la bun Sfarsit.. sfarsitul nostru sau a lui Romanescu…ne cerem scuze dl Romanescu ca a avut incredere in niste oameni ca noi.. de 2 lei.Estimam ca pana in vara Marcel sa isi dea demisia si sa lase psd sa ne facem treaba .. treaba noastra sa ajutam psd sa scapam de oameni lui Romanescu ca ne cam incurca sponzorii. O zi buna va doresc.. acum va las ca trebuie sa caut un furtun… ca nu ajung sa imi sug p… de fericit ce sunt….A a era sa uit ca mai am ceva de facut cu Labaru impreuna o miuta mica… mancaoasi .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici