Marcel Romanescu: Pandurii nu este în faliment din cauza reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Clubul Pandurii nu este în faliment din cauza reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu. Alte persoane trebuie să răspundă” spune primarul Marcel Romanescu.

Pe 17 ianuarie este termen în procesul de faliment. Acționarii au la dispoziție câteva zile pentru a decide dacă vor sau nu să mai salveze clubul de fotbal.

Administratorul special Marin Golea a tot vorbit despre contribuții din trecut rămase neachitate, circa 4 milioane de euro. Primarul Romanescu susține, însă, că municipalitatea și-a plătit toate obligațiile către gruparea alb-albastră.


1 Comentariu pentru “Marcel Romanescu: Pandurii nu este în faliment din cauza reprezentanților Primăriei Târgu-Jiu”

  1. Ce frectie va da asta fraierilor de la Pandurii ca el stie ca nu poate da bani la cluburi sau entitati in insolventa. Dar nu spune asta va va spune cand ii veti cere bani! Ha ha ha feaieriloor care sunteti! Si asta tot un PSD ist vopsit, unde e patriotismul tau Romanescule care ne spuneai inainte de a iesi primare ca vei gasi vinovatii care au distrus echipa judetului? Aud, te-a platit Bezna ca sa nu ii mai cauti cumva? Te are la mana stii tu cu ce. Asa ca lasa Pandurii sa se duca in faliment ca oricum tu ai castigat ce mai conteaza ca esti marioneta lui Aurel Popescu!
    Domnul reporter nu stie ca primaria e actionar la Pandurii sa il intrebe cum vine aia cu regulamentul facut pentru cluburile de fiitnes eventual care vor cere bani?Chiar asa de jos a a juns Pandurii sa ceara bani la primarie ca orice club obscur de cartier? Nu era echipa fanion cu care se pozau toti politicienii cand era pe val? Pun pariu ca daca ar fi acum unde e Craiova Romanescu era deja pe posterele cu Pandurii!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici