Dana Grecu a fost înlocuită de soțul ei cu o brunetă super sexy

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vestea bombă a începutului de an este aceea că prezentatoarea Antena 3, Dana Grecu, a divorțat după 20 de ani de căsnicie.

Cunoscuta realizatoare TV Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, după ce a mărturisit la Antena 3 că se numeşte… Dana Chera. Fostul ei soț, Bogdan Grecu se afișează cu noua parteneră, despre care a mărturisit public că este “fata din vis”. Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Într-o carte apărută acum câțiva ani, Dana Grecu povestea cum l-a cunoscut pe Bogdan Grecu. Cea care a redat povestea lor de iubire a afost jurnalista Ioana Mandache.

„Pe soțul său, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg și care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofițer în armată, iar în momentul de față se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”. (click.ro)

2 Comentarii pentru “Dana Grecu a fost înlocuită de soțul ei cu o brunetă super sexy”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Oare imi puteti explica si mie cat mai simplu despre partaj?

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici