Manta: Cârciumaru trebuia să-i spună lui Claudiu că vrea senator. Fiul meu a muncit în campanie

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Conflictul Manta- Cârciumaru pare să aibă legătură cu alegerile parlamentare de anul trecut.

”Fiul meu spera că Florin Cârciumaru va rămâne la primărie iar el va merge senator. Cârciumaru putea să-i spună cinstit că va  alege parlamentul” spune Pantelimon Manta, într-un interviu pentru Radio Infinit.

Scandalul a izbucnit după ce fostul prefect a declarat, la Interviurile Infinit FM, că liderul PSD Gorj nu va mai prinde un mandat la președinția partidului pentru că este prea în vârstă. În replică, Florin Cârciumaru a declarat că nu se consideră prea bătrân ca să conducă partidul.

Acum, Manta vine și spune că supărarea ar avea legătură și cu faptul că fiul său, Claudiu, n-a ajuns în parlament.

Cârciumaru i-a amintit lui Manta și faptul că l-a susținut să ocupe un post pe lista PSD-PUR din 2004, când a ajuns și deputat. Manta zice, însă, ca susținerea a venit doar de la centru.

Claudiu Manta dă asigurări că a trecut peste supărările generate de pierderea mandatului de senator. Spune că înțelegerea inițială a fost făcută cu Ion Călinoiu care, apoi, a fost scos de pe lista pentru Senat.


2 Comentarii pentru “Manta: Cârciumaru trebuia să-i spună lui Claudiu că vrea senator. Fiul meu a muncit în campanie”

  1. Va inchiputi ce campanie a facut acest domn Manta in pnl… cand el isi dorea fiul mare senator… vedeti dumneavoastra ce oameni psd sunt infiltrati pri partide de opozitie… pai astia cind sunt la putere isi rezolva intai posturile si bani pentru restul vietii lor si nepoti… vezi ce cladire are ridicata in centru Manta … noi de ce nu avem ? .. ca suntem prosti si punem botul la vrajelile lor… concluzile le trageti dv…

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici