Cum arată casa prezentatorului de televiziune George Buhnici. Are super dotări

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prezentatorul de televiziune George Buhnici are o casă care, atunci când va fi finalizată, va fi mai ceva ca în filme. George Buhnici, care a fost țepuit cu mii de euro la un moment dat, este cunoscut telespectatorilor din România de la Pro TV, acolo unde are o rubrică cu informații IT.

George Buhnici, care este mai cheltuitor ca femeile, își amenajează o casă la Corbeanca. În construcția acesteia, prezentatorul de televiziune a investit peste 100.000 de mii de euro.

Locuința prezentatorului de televiziune este mai ceva ca-n filme și va fi o bijuterie atunci când va fi finalizată.

George Buhnici a făcut astfel încât casa sa să fie cu totul aparte, dotările fiind foarte importante pentru prezentatorul de televiziune.

Printre altele, el a amplasat 58 de panouri fotovoltaice pe acoperiș, astfel că va beneficia de energie electrică gratis, iar grinzile din casă sunt din stejar de 200 de ani.

„Sunt sigur că vă întrebați deja de ce instalez atât de multe panouri fotovoltaice pe #casabuhnici. Am acoperit deja acoperișul de la sud, iar acum construim încă o structură în spatele casei al cărei scop principal este să susțină încă o mulțime de panouri. 58 de panouri în total. Motivul este eficiența și independența energetică. Am nevoie de cât mai mult curent ”gratis” pentru a putea alimenta atât casa cât și viitoarea mașină electrică”, a explicat George Buhnici pe blogul său. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici