Ce emisiuni noi veți vedea la televizor în 2018

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Anul 2018 va fi unul plin pentru televiziunile de la noi, care deja pregătesc noi formate de emisiuni. PRO TV, Antena 1 şi Kanal D pregătesc show-uri care vor fi difuzate în paralel cu formatele deja cunoscute.

Cu siguranță, cei mai câștigați vor fi telespectatorii, pentru că televiziunile se vor întrece în a difuza cele mai interesante formate pentru a atrage audienţă şi multă publicitate. Click! îți dezvăluie care sunt cele cinci emisiuni noi pe care se bazează PRO Tv, Antena 1 şi Kanal D în pentru sezonul de primăvară.

Pe lângă show-urile care fac deja audienţe considerabile, PRO Tv va difuza în 2018 “Mă însoară mama” – “Who Wants to mary me”, show ce va fi prezentat de Cove, care a plecat deja în căutarea posibililor candidaţi. Este vorba despre un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, băieții vor încerca să-și găsească soția ideală, ajutați de cea din cuvântul căreia nu ies niciodată: mama lor. Cove va juca rolul lui Cupidon pentru cei înscriși în show și va încerca să le arate drumul spre o viață împlinită. Cea mai norocoasă mamă va avea șansa să-și vadă fiul în fața altarului, la brațul nurorii perfecte.

Aventură și bani la Antena 1

Antena 1 a anunţat, pentru anul viitor, două emisiuni noi: “Ghiceşte vârsta” – “Guess My Age” şi “Asia Express”, prima fiind prezentată de Dan Negru şi a doua de Gina Pistol. O primă ediţie pilot a show-ului ”Ghicește vârsta”a fost difuzată zilele trecute pentru a testa audiența. Concursul premiază intuiția cu sume importante de bani. În fiecare ediție, concurenții, oameni obișnuiți, vor trebui să ghicească vârsta a șapte persoane pe care nu le-au văzut niciodată, dar și a unor personalități îndrăgite de marele public.

După ediţia din 30 noiembrie, din ianuarie 2018 la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, concurenții vor fi oameni obișnuiți. Aceștia vor începe fiecare ediție cu un Jackpot de 100.000 de lei și, pe parcursul a șapte runde (șase etape și o finală), ei vor trebui să ghicească vârsta a șapte necunoscuți și a unor celebrități. Concurenții au la dispoziție șase indicii, câte unul pentru fiecare străin care va veni în fața lor. Indiciile sunt: Hit, Star, Film, Știre, Sport (concurenții vor putea să ghicească vârsta străinului din fața lor cu ajutorul unor fragmente de cântec, a unor informații despre filme sau evenimente care s-au lansat ori s-au desfășurat în anul în care s-a născut acesta) și Zoom (străinul se va apropia de concurenți pentru o mai bună viziualizare).

Suma de bani protejată până la finalul rundei a șasea va fi jucată la întâlnirea cu străinul din runda finală. Acesta este personajul care le poate aduce concurenților o sumă uriașă de bani sau îi poate face să piardă tot ce au câștigat. De asemenea, înainte de runda finală, fiecare an diferență între vârsta reală a străinului și cea estimată de concurenți va zgudui puternic cei 100.000 de lei puși în joc. Pe măsură ce concurenții parcurg rundele concursului, o valoare din ce în ce mai mare a Jackpotului este supusă amenințării, crescând astfel nivelul de tensiune.

Astfel, în runda finală concurenții joacă… ce mai ramâne din Jackpotul de 100.000 de lei. Creat în anul 2016, “Guess My Age’’ bate recorduri de audiență în Italia, Franța, Austria, Rusia, Slovacia, Ungaria, Cehia și Germania. În România, “Guess My Age – Ghicește vârsta” este produs și difuzat de Antena 1, iar gazda acestui show este Dan Negru.

Tot la Antena 1 va începe “Asia Express”. Începând din această primăvară, 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie prin Asia, în încercarea de a-şi depăşi limitele şi de a câştiga marele premiu de 30.000 de Euro. Gina Pistol va fi prezentatoarea celui mai solicitant reality show difuzat în primăvara anului viitor de Antena 1, iar Marius Damian îi va fi ajutor.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda e traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să-l parcurgă în această aventură. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Asia Express” reuşeşte să pună într-adevar la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea. Întreaga acţiune are loc în diverse sate sau oraşe ale acestor ţări, nu există un spaţiu delimitat în care concurenţii să fie nevoiţi să participe la niste probe.

Fiecare echipă are de parcurs mii de kilometri, trebuie să se descurce să îşi găsească singuri transport, să facă auto-stopul prin te miri ce zone, să găsească localnici dispuşi să îi cazeze şi să le dea de mâncare. Toata această cursă e contra-cronometru, iar în funcţie de eficientă şi rezultate obţinute în urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate.

Cuplurile vor găti la Kanal D

Kanal D aduce în România „EXATLON”, un reality sută la sută autentic, în care doar abilitățile fizice şi spiritul de învingător contează şi în care câștigătorul ia premiul de 100.000 de euro. 20 de concurenţi, dintre care 10 vedete, vor intra într-o confruntare unică, în care îşi vor pune la bătaie toate abilităţile fizice şi psihice pentru a-şi înfrânge adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-şi depăşi limitele.

Show-ul a înregistrat un succes răsunător în ţări precum Mexic şi Brazilia, iar anul acesta a venit rândul românilor să vadă competiţia cea mai dură şi plină de provocări difuzată până acum pe micul ecran. Filmările vor avea loc în Republica Dominicană, concurenţii vor trece printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacţie, curajul şi puterea psihică. Aceştia vor fi nevoiţi să rămână concentraţi şi în formă fizică maximă în faţa probelor la care sunt supuşi în permanenţă. Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani şi care au curajul, forţa şi inteligenţa necesare de a răspunde celor mai dure provocări se pot înscrie în concursul care le poate schimba viaţa, pe exatlon.ro .

Tot la Kanal D se va difuza şi “My wife Rules”, un nou show de gătit. În emisiune vor participa cupluri căsătorite. Într-o oră, soțul trebuie să prepare un fel de mâncare după instrucțiunile soției, care îi spune tot ce trebuie să facă printr-o cască. (click.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici