Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017, cel mai important eveniment monden al anului, au fost desemnați miercuri seara, 6 decembrie, în cadrul unui eveniment impresionant la Palatul Parlamentului. Prezentatorii, Roxana Voloșeniuc, redactor șef la revista Elle și Maurice, fashion editor, au fost gazdele celui mai spectaculos eveniment al anului.

Gala Elle, evenimentul care a reunit cea mai mare adunare de vedete pe metru pătrat, a avut loc miercuri seară, la sala ””Unirii” din Palatul Parlamentului. Revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete au fost premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului câștigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

Best Models

STEFANIA IVANESCU (Allure) a primit miercuri seara, 6 decembrie, Premiul „Best Models”, la Gala Elle Style Awards 2017. Ați văzut-o cu siguranță în editorialul de moda „Aqua”, semnat de Tibi Clenciu în august, pe podiumurile de prezentare ale marilor case de moda și în pictoriale publicate de cele mai prestigioase reviste de moda din lume.

Best Designer

Cristina Săvulescu. Este designerul care a reușit să atingă succesul comercial în scurt timp, cu creații ce subliniază feminitatea, reinterpretând rochia glamour. Cristina a fost desemnată, anul trecut, Best Young Designer la ELLE Style Awards și este si fondatoarea unui nou brand, tânăr și dinamic, Seen Users.

Best Youg Designer

Alexandru Simedru- a primit miercuri seara, premiul Best Youg Designer. Absolvent al Universității de Artă București, specializarea design vestimentar, Alexandru Simedru propune o noua viziune asupra societății contemporane si redefinirea comportamentelor umane cu ajutorul hainelor. Care sunt îndrăznețe, notabile, nu pentru cei care vor să treacă neobservați.

Best Make-up Artist

Diana Ionescu- a fost desemnată Best Make-up Artist. Este unul dintre cei mai în vogă make-up artiști ai momentului. A studiat arhitectura, iar atunci când nu machiază sau nu susține workshop-uri de make-up, Diana se dedică fotografiei, una din pasiunile ei.

Best Harsyilist

George Soare-  a fost desemnat Best Harsyilist. George a început să lucreze în domeniu de la 17 ani, fiind unul dintre cei mai apreciați hairstylisti de la noi. Este creatorul Tribute Salon, primul salon romanesc membru al uniunii profesionale Haute Coiffure Française, și un nume cunoscut de orice femeie care ține la părul ei.

Best Photographer

Tibi Clenci- A fost desemnat Best Photographer, la Gala Elle Style Awards 2017. Dacă e vreo persoană care să se implice la fel de mult ca echipă de modă în productia unui shooting, aceea este Tibi, care caută locații, modele, referințe și cadre. Tibi este și câștigătorul categoriei Best Potographer de la ELLE Style Awards 2013.

Best Personal Style

Inna-  Artista a primit premiul Best Personal Style, însă nu și-a putut ridica trofeul, pentru că se află la Londra , unde are de susținut un conecert. Are un stil eclectic și mixează piese vintage sau second hand cu piese cheie ale designerilor. În ultimul timp, și-a format un stil cool & trendy, foarte apreciat de fanii săi și de cele peste 1,7 milioane de followers de pe Instagram.

Best Romanian Brand

Musette- Pentru a doua oară a fost acordat premiul pentru cel mai bun brand romanesc, care a revenit, ca si anul trecut, Musette. Prezent pe piața românească încă din 1992, MUSETTE a devenit în prezent sinonim cu accesorii cât se poate de stylish, brand-ul având 28 de magazine în România, Austria, Bulgaria, Ungaria și Israel.

Best Pop Artist

Delia- Artista a primit Premiul „Best Pop Artist” , la Gala Elle Style Awards 2017, de miercuri seara. În ultimul timp, artista a lansat numai single-uri care au ajuns instantaneu in topuri. Pe langa succesul pe care il are cu videoclipurile sale, Delia are concerte extraordinare, iar melodiile sale sunt fredonate de fani de toate varstele.

Best Fashion Blogger

Alina Ceușan (alinaceusan.net)- a primit premiul Best Fashion Blogge. Cu o istorie indelungata in blogosfera si cu un stil personal deja conturat de multa vreme, care oscileaza de la tinute minimaliste la aparitii pline de culoare și strălucire, Alina Ceușan este o prezenta de neignorat pe scena fashion din Romania, reușind să-și creeze un adevărat brand. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici