Milionarul Iordache și Ion Ciocea, tatonări la ALDE pentru candidaturi la parlamentarele din 2020? REACȚII

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Romanescu, Ciocea și Iordache la ALDE- este zvonul care a produs un adevărat cutremur în organizația lui Tăriceanu de la Gorj. Curios este că nici fostul primar din Turceni, nici edilul din Bustuchin nu-l neagă. Ambii spun că sunt dispuși să se înregimenteze într-o formațiune politică serioasă. Circulă informații că Ion Ciocea și Ion Iordache trag tare pentru a prinde posturi de parlamentari în 2020.

Scenariul grupării, care ar fi luat cu asalt ALDE Gorj, a fost lansat, la Interviurile Infinit FM, de Viorel Caragea și Puiu Diaconescu.

Ion Iordache nu vrea să dezvăluie prea multe. Afaceristul milionar din Turceni- patronul din umbră al firmei Ydail care, numai anul trecut, a împușcat un contract de 35 de milioane de euro, de la Consiliul Județean, pentru întreținerea drumurilor județene pe patru ani- afirmă că nu este momentul unei discuții despre planurile sale politice.

Deși a fost reticent în primă fază, până la urmă Ion Iordache ne-a recunoscut că se poartă tot felul de discuții în județ despre implicarea unor oameni puternici într-un proiect politic serios.

Ion Ciocea spune că a auzit de scenariul trecerii sale la ALDE dar nu-l confirmă. Primarul din Bustuchin ne-a mărturisit că are o părere bună despre Călin Popescu Tăriceanu.

Eduard Lădaru lansează o nouă teză, și anume că Marcel Romanescu își dorește să fie exclus din PNL, de aceea ar fi mers să discute cu Tăriceanu, nu pentru schimbarea majorității în Consiliul Local.

Cât despre sosirea lui Ion Ciocea în ALDE, pentru o candidatură la parlamentare în 2020, Eduard Lădaru comentează că situația este penibilă și că primarul din Bustuchin ar fi trebuit să-și piardă mandatul dacă Gorjul avea prefect.


1 Comentariu pentru “Milionarul Iordache și Ion Ciocea, tatonări la ALDE pentru candidaturi la parlamentarele din 2020? REACȚII”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici