Giorgi: Nu poți distruge cariera lui Dragnea doar pe ce a zis martorul Ponta

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Social-democrații gorjeni fac scut în jurul lui Dragnea.

Liderul Florin Cârciumaru a postat un mesaj de susținere pe pagina sa de Facebook, iar membrii organizației s-au conformat.

”Nu poți să distrugi cariera unui om doar de dragul de a-i face un dosar! Procurorii nu au dovezi, au pus în rechizitoriu ce a zis Ponta. Nu există motive ca Dragnea să fie schimbat din funcție” a comentat Gabriel Giorgi, la Interviurile Infinit FM.

Declarațiile lui Giorgi l-au revoltat pe liberalul Eduard Berca, prezent în studio. Liderul de la municipiu i-a dat ca exemple pe Ludovic Orban și Vasile Blaga care, confruntați cu acuzațiile procurorilor, au ales să facă pasul înapoi din fruntea partidului.

”În momentul de față, PSD este o gașcă de condamnați” a mai comentat Eduard Berca. ”Băgați-ne pe toți la pușcărie!” a replicat Gabriel Giorgi.1 Comentariu pentru “Giorgi: Nu poți distruge cariera lui Dragnea doar pe ce a zis martorul Ponta”

  1. Mai Gabita , tu erai baiat destept , ce drac’ te apuci la lins curu’ lu’ Dragnea tocmai acum cand toti baronii PSD nu l mai recunosc de sef ? E cam tarziu pentru operatiunea ta de a l sterge pe Dragnea cu limba pe post de hartie igienica .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici