ȘOC! Moșoiu, lider interimar al PNL Drăguțești. Nelu Popescu: A făcut praf PSD, va face praf și PNL!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Moșoiu surprinde din nou. După periplul de câteva luni la PSD și eșecul din alegerile parțiale din 11 iunie, fostul primar din Drăguțești a revenit în tabăra liberală, fiind direct instalat președinte interimar al organizației. Vasile Moșoiu se bucură de susținerea vicepreședintelui PNL, Gheorghe Grivei, care l-a dorit revenit în partid, în vreme ce Gheorghe Pecingină  a fost împotrivă. Într-un interviu pentru ziar local, Moșoiu comentează despre actualul primar al Drăguțeștiului, Nelu Popescu, că n-a făcut nimic în comună. Replica edilului este dură.

”A fost alegerea lui Vasile Moșoiu să plece. Nu s-a simțit în largul lui lângă noi” spune Minodora Simcea, lider al PSD Drăguțești, cea care i-a luat locul, imediat după parțialele din 11 iunie.

Când a trecut în tabăra social-democrată, planurile lui Vasile Moșoiu erau mari. Era sigur că va câștiga alegerile din 11 iunie și vorbea despre o candidatură la primărie, în 2020. După eșecul de la parțiale, s-a certat cu Florin Cârciumaru și a fost dat jos din fruntea organizației PSD Drăguțești.

Vicepreședintele liberal Gheorghe Grivei susține că a fost dorința lui Moșoiu să revină în PNL.

Vasile Popeangă consideră că plecarea la PSD a fost o ”rătăcire”, o greșeală asumată de fostul primar.

Lui Gheorghe Pecingină nu-i convine revenirea lui Vasile Moșoiu în partid, avocatul declarându-se acum câteva luni bun prieten de-al primarului ALDE din Drăguțești, Nelu Popescu.

Într-un interviu acordat unui ziar local, Vasile Moșoiu nu ratează ocazia de a-l critica pe Nelu Popescu, primarul ALDE de la Drăguțești. Replica edilului este dură. Popescu zice că Moșoiu este ”un băiețel care vine de la Târgu-Jiu și încearcă să otrăvească oamenii prin comună”.

Nelu Popescu mai comentează că Vasile Moșoiu ”a făcut dezastru” prin partidele în care a fost. Edilul ALDE zice că PNL Drăguțești înseamnă vreo 80 de oameni și că, până la următoarele alegeri, va mai rămâne cu 40.

Vasile Moșoiu își recunoaște greșeala de a pleca din PNL la PSD. Cât despre atacurile actualului primar, zice că Nelu Popescu nu are alte merite în afară de a organiza ”mascarade cu baloane” prin comună.


2 Comentarii pentru “ȘOC! Moșoiu, lider interimar al PNL Drăguțești. Nelu Popescu: A făcut praf PSD, va face praf și PNL!”

  1. Dumitru Popescu nu va mai avea in 2020 nici jumatate din alegatori . Mosoiu ar face bine sa candideze in 2020 .Popescu Dumitru in afara de niste lampi si niste pavele la monumentul de la camin nu a facut nimic . Si .a cumparat cal din banii primariei si se plimba culmea cu loganul de la PNL .prin tg.jiu .el sau alte amante ale sale .stie dansul .pe cine a angajat in primarie ( Gridan )

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici