Romanescu: Aștept răspunsul juriștilor privind bradul de 100.000 de euro. DEFICIENȚE la Poliția Locală

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Marcel Romanescu așteaptă un răspuns de la juriști în privința bradului de 100.000 de euro care ar trebui montat în centrul Târgu-Jiului.

”Din discuțiile pe care le-am avut n-ar fi probleme, dar până nu văd răspunsul serviciului juridic nu mă pot pronunța” a declarat, marți, primarul municipiului.

Incertitudinea este generată de procesul cu ANAF-ul și prejudiciul de 3,6 milioane de lei de producerea căruia sunt acuzați mai mulți șefi din Primăria Târgu-Jiu.

Romanescu a vorbit și despre alte acțiuni ce vor avea loc în luna cadourilor.

De  Ziua Națională va fi o  amplă manifestare în Piața Prefecturii- inclusiv cu participarea unor primari din județ- iar studenți și pensionari vor merge la Alba-Iulia cu autocare puse la dispoziție de autorități.

La Primăria Târgu-Jiu încă n-a fost luată o decizie privind Coleusul. Primarul Romanescu zice că există două variante: fie păstrarea târgului de haine vechi în actuala locație, fie mutarea pe un teren aflat în apropiere.

Întrebat de Poliția Locală Târgu-Jiu, unde a apărut o dispută între liderii sindicali și conducerea instituției- atât ca urmare protestului de luna trecută cât și din cauza neacordării normei de hrană- Marcel Romanescu a răspuns că speră ca lucrurile să nu degenereze.

”Am avut un control, am dispus remedierea deficiențelor. Voi prezenta un raport” a anunțat edilul fără să dea detalii despre neregulile constatate.


1 Comentariu pentru “Romanescu: Aștept răspunsul juriștilor privind bradul de 100.000 de euro. DEFICIENȚE la Poliția Locală”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici