PSD Gorj: Primarul Jianu joacă teatru ieftin

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

COMUNICAT

Primarul Municipiului Motru, Gigel Jianu, joacă un teatru ieftin prin încercările de victimizare și punere a consilierilor PSD într-o lumină negativă, aruncând în spațiul public informații potrivit cărora aleșii locali ai Partidului Social Democrat blochează proiectele de dezvoltare a orașului.

În realitate, Gigel Jianu convoacă ședințe de Consiliul Local conștient fiind fie că proiectele nu au o bază legală, fie că aleșii nu pot ajunge, fiind anunțați doar cu o oră înainte.

Cetățenii municipiului Motru trebuie să afle că aleșii locali ai Partidului Social-Democrat nu au participat la ședințele extraordinare convocate, ilegal, de primar din mai multe motive:

1.    Proiectele de pe ordinea de zi nu au caracter de forță majoră,
2.    Proiectele nu au fost puse la dispoziția consilierilor locali, în vederea documentării,
3.    Proiectele trebuiau trecute prin comisiile de specialitate, spre analiză și avizare, procedură ce nu a fost îndeplinită, conform legii.

După ce aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Motru l-a făcut, în cele din urmă, pe primar, să înțeleagă faptul că ședințele extraordinare nu sunt legal constituite, primul om al orașului a trecut la planul B, ședințele de îndată. Așa se face că, primarul a anunțat ședință de îndată pe 8 noiembrie 2017, după care, în aceeași zi, a anulat-o. Ziua următoare, anunță din nou ședință de îndată- consilierii locali având la dispoziție doar o oră pentru a se prezenta- primarul fiind conștient că nu au cum să ajungă, lucru care l-a ajutat la ducerea la îndeplinire a planului de denigrare a aleșilor locali PSD. În acest caz, convocarea a fost făcută, din nou, în afara legii.

Gigel Jianu încalcă, flagrant, legea administrației publice, însă scopul urmărit este mai presus și de lege.

Consilierii PSD nu au dorit și nu doresc, nicio secundă, să se opună proiectelor de dezvoltare, din contră, le-au propus, le susțin și vor depune tot efortul pentru a fi puse în practică, beneficiari finali fiind cetățenii municipiului Motru.

Toate aspectele apărute în spațiul public sunt acuzații nefondate, ținta fiind denigrarea viceprimarului și a consilierilor locali PSD.

Biroul de presă al PSD Gorj

1 Comentariu pentru “PSD Gorj: Primarul Jianu joacă teatru ieftin”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici