Irinel Columbeanu îi face toate poftele fiicei sale. Cum arată camera de sute de mii de euro a Irinei Columbeanu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Irina Columbeanu se transformă ușor ușor într-o adevărată domnișoară. Chiar dacă are doar zece ani, fetița lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor știe cum să abordeze lucrurile și știe exact ce vrea.

Irinuca a devenit extrem de populară odată cu lansarea pe Youtube. Prin intermediul filmulețelor pe care le postează, Irina Columbeanu încearcă să le prezintă oamenilor care o urmăresc felul său de a fi, dar și relația pe care o are cu părinții săi. Aceștia sunt mulțumiți de cum evoluează fiica lor și chiar o susțin.

În weekendul ce tocmai a trecut, Irina Columbeanu le-a făcut pe plac urmăritorilor și le-a prezentat camera sa. Deși mulți tind să o certe că prin acest video se laudă, micuța vloggăriță le spune clar că scopul său este doar pentru a le face fanilor săi pe plac.

Irina și-a prezentat camera și, așa cum toată lumea se aștepta, este una în care luxul este la el acasă. Împărțită pe două nivele, încăperea este una de-a dreptul deosebită. În partea inferioară, aceasta are un living mare, un șemineu și chiar propriul său dressing. În partea superioară, Irina Columbeanu se bucură de un pat imens, de tot felul de jucării și lucruri care îi pot fi folositoare unei fetițe de vârsta sa.

Părinții săi sunt cei mai mari fani, fiind în permanență cu ochii pe micuţă. Ba chiar o și ajută la realizarea filmulețelor. În imagini se poate vedea și Irinel Columbeanu, care o filmează pe Irinuca și îi oferă tot sprijinul său. De cealaltă parte, Monica Gabor îţi sfătuieşte şi susţine fiica direct din America, acolo unde s-a mutat şi trăieşte o poveste de amor cu un alt milionar, celebrul Mr. Pink. (spynews.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici