Gheorghe Grivei: Marcel Romanescu va fi candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu și-n 2020

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PNL Gorj anunță încă de pe acum: Marcel Romanescu va fi susținut și-n 2020 la Primăria Târgu-Jiu. Declarația îi aparține vicepreședintelui Gheorghe Grivei și este făcută în contextul scandalului cu Viorel Caragea. Grivei a aflat că fostul comandant IPJ Gorj ar fi fost interesat de o candidatură din partea PNL, în alegerile locale de peste doi ani.

Șefii PNL Gorj au surprins, săptămâna trecută, când au decis, în BPJ, să nu mai participe la emisiuni alături de Viorel Caragea.

”Nu știm pe cine reprezintă acest om și de cine este trimis. Acum câțiva ani, făcea gard în jurul lui Florin Cârciumaru. Este pesedist până în măduva oaselor” spune Gheorghe Grivei.

Grivei și Caragea au avut o confruntare dură, într-o emisiune, în timpul campaniei electorale pentru Primăria Telești iar liderul liberal n-a uitat-o.

Vicepreședintele liberal afirmă că diverse persoane l-ar fi contactat pentru a face lobby pentru Viorel Caragea, în sensul ca PNL să-l susțină pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu în 2020.

”Noi avem candidat, pe Marcel Romanescu, este un om deosebit și se va vedea în timp. Caragea nu va fi susținut niciodată de PNL” spune Gheorghe Grivei.

În replică, Viorel Caragea afirmă că n-ar putea fi niciodată coleg de partid cu Gheorghe Grivei.

Fostul comandant IPJ zice că nu el este pesedist ci ”clanul Grivei-Vâlceanu a făcut perfuzii cu PSD”. Cât despre candidatura lui Romanescu, în 2020, Viorel Caragea se întreabă dacă Vâlceanu și Grivei vor mai lua deciziile în PNL, în 2020.

Social-democrații nu comentează prea mult pe seama unei noi posibile candidaturi a lui Marcel Romanescu. Viceprimarul Adrian Tudor zice că nu este cazul să se intre în  campanie încă de acum.


1 Comentariu pentru “Gheorghe Grivei: Marcel Romanescu va fi candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu și-n 2020”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici