Filmul “Thor: Ragnarok” s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lungmetrajul “Thor: Ragnarok”, ce prezintă noile aventuri ale personajelor din universul Marvel, s-a menținut pe prima poziție în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv după ce a obținut încasări de 56,6 milioane de dolari, potrivit estimărilor comunicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Acest film, cel de-al treilea dintr-o serie dedicată aventurilor personajului Thor, zeul nordic al fulgerului și tunetului, interpretat de actorul australian Chris Hemsworth, a obținut de la lansare încasări de 211,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a clasat filmul “Daddy’s Home 2″, o comedie cu Mark Wahlberg și Will Ferrell, care a obținut în weekendul premierei încasări de 30 de milioane de dolari.

Lungmetrajul “Murder on the Orient Express”, noua adaptare cinematografică a romanului polițist omonim scris de Agatha Christie, lansat la sfârșitul săptămânii trecute, completează podiumului, clasându-se pe locul al treilea cu încasări de 28,2 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea, în coborâre cu două poziții față de săptămâna trecută, se află filmul “A Bad Moms Christmas”, o nouă comedie ce prefațează sezonul Crăciunului, care a obținut încasări de 11,5 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Filmul “Jigsaw”, cel de-al optulea opus din franciza horror omonimă, a coborât două locuri până pe poziția a cincea, obținând încasări de 3,4 milioane de dolari în al treilea weekend după lansare.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele filme:

6 — “Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween”: 2 milioane de dolari (45,9 milioane de dolari în patru săptămâni)

7 — “Geostorm”: 1,5 milioane de dolari (31,6 milioane de dolari în patru săptămâni)

8 — “Blade Runner 2049″: 1,4 milioane de dolari (88 milioane de dolari în șase săptămâni)

9 — “Happy Death Day”: 1,3 milioane de dolari (54,9 milioane de dolari în cinci săptămâni)

10 — “Lady Bird”: 1,2 milioane de dolari (1,8 milioane de dolari în două săptămâni).

sursa: agerpres.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici