Decizie RARĂ. Fostul director Crețan a obținut ANULAREA sentinței definitive

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Victorie în instanță pentru un fost director al EMC Motru.

Vasile Crețan, condamnat la închisoare cu suspendare, a reușit să anuleze sentința definitivă dată de judecători împotriva sa. Acesta a fost inculpat și condamnat în dosarul ce a vizat modernizarea drumului județean dintre Ploștina și Miculești, în urmă cu un deceniu.

Crețan primise o condamnare de 2 ani și 3 luni cu suspendarea executării pedepsei, sentințe similare primind și ceilalți inculpați din dosar, cel mai cunoscut dintre ei fiind fostul sindicalist Cristea Fluerătoru.

Vasile Crețan s-a adresat cu o cale extraordinară de atac la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar, în urmă cu câteva zile, judecătorii i-au admis cererea, dispunând anularea sentinței care era definitivă. Prin urmare, procesul se va relua la Curtea de Apel Craiova.

Este unul dintre cazurile extrem de rare în care un inculpat deja condamnat reușește să obțină o anulare a sentinței definitive pronunțate împotriva sa, nefiind exclus ca magistrații din Craiova să dispună chiar și o reluare a procesului la Judecătoria Târgu-Jiu, acolo unde a început judecata pe fond cu mai mulți ani în urmă.

Prejudiciul în acest dosar a fost de aproape un milion de lei, iar instanța i-a obligat pe inculpați să îl plătească. Drumul pentru care au fost pronunțate condamnările nu este modernizat nici în prezent, promisiuni fiind făcute pentru anul 2018.

1 Comentariu pentru “Decizie RARĂ. Fostul director Crețan a obținut ANULAREA sentinței definitive”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici