Șeful ISJ: Directorii de școli să aibă înțelepciunea de a se adresa instanțelor în problema sporurilor!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Șeful Inspectoratului Școlar Județean le recomandă directorilor de școli să dea dovadă de înțelepciune și să nu acorde sporul de calculator.

Ion Ișfan atrage atenția că s-a creat un precedent prin decizia recentă a Curții de Apel Craiova. Instanța a hotărât, la începutul acestei luni, că acordarea sporului de calculator unor cadre didactice de la Școala ”Pompiliu Marcea” din Târgu-Jiu, este ilegală.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat, însă, că decizia instanței nu este lămuritoare în problema sporurilor și că mingea este undeva între primari și conducerea Inspectoratului Școlar iar cele două părți ar trebui să se așeze la masa discuțiilor.

Ion Ișfan speră să nu apară probleme cu lefurile dascălilor, în luna decembrie. Spune că directorii de școli trebuie să ia măsuri din timp.

”Sunt unități de învățământ care n-au cheltuit tocmai corect banii dar, probabil, au alte rezerve. Fiecare răspunde pentru ceea ce face” spune șeful educației gorjene.


1 Comentariu pentru “Șeful ISJ: Directorii de școli să aibă înțelepciunea de a se adresa instanțelor în problema sporurilor!”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici