Liderul USR Gorj, ÎMPOTRIVA apropierii de ONG-ul lui Cioloș

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liderul USR Gorj, împotriva apropierii partidului de Platforma România 100, ONG-ul  fostului premier Dacian Cioloș.

”Nu trebuie amestecate foarte mult lucrurile. Nici Cioloș n-a vrut să vină la USR” a comentat Radu Miruță la Interviurile Infinit FM.

Opiniile sunt împărțite în Uniunea Salvați România. Jumătate din partid este pentru o apropiere de fostul prim-ministru tehnocrat, cealaltă jumătate împotrivă.

USR Gorj n-a avut delegați la Congresul de la Poiana Brașov de la finalul lunii octombrie, când președinte a fost ales deputatul Dan Barna. 12 organizații au refuzat să participe.

Congresul extraordinar a fost organizat ca urmare a demisiei, la 1 iunie, a lui Nicușor Dan, fondatorul acestei formațiuni politice.

1 Comentariu pentru “Liderul USR Gorj, ÎMPOTRIVA apropierii de ONG-ul lui Cioloș”

  1. Radu Miruta

    Ati dedus gresit, din inregistrarile audio publicate, eu nu am exprimat niciodata ca sunt impotriva ONG-ului lui Dacian Ciolos, ci doar a orice persoana care doreste sa vina in USR ar trebui sa se supuna regulilor jocului, sau printr-o majoritate sa le schimbe, nu sa conditioneze venirea sa personala de schimbarea regulilor unui intreg partid. Aceasta nu inseamna ca daca dl Ciolos accepta statutul USR, eu sunt impotriva, ci chiar cred o plus valoare. A fost o deductie trasa de par.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici