DERBY la minifotbal. Dream Team vs. Peppy Dolce Vita

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Derby la minifotbal, la finalul săptămânii, în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Sâmbătă, de la ora 19:00, campioana ultimelor două sezoane, Dream Team, întâlnește vicecampioana ultimilor doi ani, Peppy Dolce Vita.

Cele două echipe au reprezentat județul Gorj la Campionatul Regional Sud-Vest de la Drobeta Turnu-Severin, în vară, obținând în total 10 puncte, în grupe extrem de dificile. Peppy Dolce Vita a remizat, 1-1, cu puternica echipă Juventus Sibiu, locul 2 la EMF Champions League în 2016 și locul 4 în acest an, iar Dream Team a pierdut la limită, 0-1, cu MAV Sports Timișoara, locul 3 la Champions League anul trecut și în 2017.

În acest moment, Dream Team Târgu-Jiu, campioana ultimelor două ediții de campionat, este lider după 7 etape, cu 6 victorii și un singur rezultat de egalitate iar prin rezultatele obținute în ultimii doi ani și prin trofeele câștigate, a stabilit un veritabil record de invincibilitate în minifotbalul din Gorj.

În meciurile directe din sezonul trecut, Dream Team a învins în tur cu scorul de 6-3 iar în retur partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Vicecampioana ultimelor două sezoane, Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu, a început greu acest sezon, cu eșecuri la Karma Târgu-Jiu și Mica Frăție, dar și-a revenit în ultimele runde când a învins Primăria Bîlteni, Real Târgu-Jiu și Profi. Peppy Dolce Vita ocupă acum locul 4 în clasament cu 13 puncte, 6 mai puțin ca Dream Team și 3 în minus față de Farmacia Victoria și ISU Gorj care se întâlnesc în joc direct vineri de la ora 22:00.

Program, etapa 8:

Vineri, ora 22:00 – Farmacia Victoria – ISU Gorj

Sâmbătă:

Ora 18:00 – Primăria Rovinari – Mica Frăție

Ora 19:00 – Dream Team Târgu-Jiu – Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu

Ora 20:00 – Minprest Rovinari – Primăria Bîlteni

Ora 21:00 – Real Târgu-Jiu – Karma Târgu-Jiu

Ora 22:00 – Provincialii – Profi Târgu-Jiu

Sâmbătă au loc și jocurile etapei a 6-a din Campionatul Primăriilor. Meciurile încep la ora 12:00 și se încheie la ora 18:00. Cel mai interesant duel al zilei este cel dintre liderul cu victorii pe linie în primele 5 etape, Târgu- Cărbunești, și ocupanta locului 3, Motru.

Program, etapa 6, sâmbătă:

Ora 12:00 – Telești – Turceni

Ora 13:00 – Turburea – Cîlnic

Ora 14:00 – Drăguțești – Albeni

Ora 15:00 – Târgu-Cărbunești – Motru

Ora 16:00 – Bălănești – Fărcășești

Ora 17:00 – Bumbești-Jiu – Roșia de Amaradia

Weekend-ul fotbalistic în Complexul Dolce Vita din Parcul Central Târgu-Jiu se încheie duminică, odată cu jocurile etapei a 6-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj.

Liderul IJJ Gorj joacă împotriva celor de la Marckon, un duel interesant este cel dintre Carrefour și Succes Nic Com, FC Anna încearcă să țină pasul cu liderul în meciul cu Macofil în timp ce Acvila caută cea de-a doua victorie a sezonului în partida cu România Hidro Service.

Program, etapa 6, duminică

Ora 15:00 – I.J.J. Gorj – Marckon

Ora 16:00 – Carrefour Târgu-Jiu – Succes Nic Com

Ora 17:00 – Macofil – FC Anna

Ora 18:00 – Acvila – România Hidro Service

1 Comentariu pentru “DERBY la minifotbal. Dream Team vs. Peppy Dolce Vita”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici