Ponta: La Deva, ca și la Târgu-Jiu, a fost o iluzie care s-a terminat prost pentru PSD

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PSD a pierdut alegerile pentru Primăria Deva, iar Victor Ponta crede că aceasta este a doua rușine pe care partidul o suferă anul acesta, după eșecul de la Târgu-Jiu.

Deputatul de Gorj a comentat, pe contul său de Facebook, rezultatul alegerilor de la Deva pentru că acolo partidul său, Pro România, a avut candidat, iar scorul obținut de acesta, de circa 13%, l-a clasat pe locul 3.

Alegerile au fost câștigate de liberali, în condițiile în care candidatul PSD a fost susținut în campania electorală de tot staff-ul partidului, inclusiv premierul Mihai Tudose venind la Deva.

Ponta e de părere că, de fapt, de abia acum Liviu Dragnea și-a dovedit valoarea.

În stilul practicat în mod tradițional de Dragnea, Stănescu și alți baroni din “Cartel”, campania s-a bazat pe voturi cumpărate, manipulate sau obținute în mod mecanic doar pentru că pe buletinul de vot scrie “PSD” . Ca și la Târgu-Jiu a fost o iluzie care s-a terminat prost. După ce ai pus un candidat care este proprietarul Antena 1 Deva, după ce ai dus în oraș, în 2 săptămâni, președintele PSD, prim-ministrul și jumătate din guvern plus primarul general al Bucureștiului, după ce ai făcut milioane de promisiuni, ai cheltuit o mulțime de bani și ai folosit toate instituțiile publice locale și deconcentrate, să reușești să convingi doar 5.000 de oameni să te voteze este un dezastru pe care degeaba îl cosmetizezi”, a comentat Ponta.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, a obţinut, în urma alegerilor de duminică, 42,15 % din numărul voturilor valabil exprimate, fiind declarat edil al oraşului.

2 Comentarii pentru “Ponta: La Deva, ca și la Târgu-Jiu, a fost o iluzie care s-a terminat prost pentru PSD”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Lasa Victoras lasa . Sa ai grija de copii .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici