Cârciumaru: Pe vremea mea, ședințele CL durau 10 minute nu 4 ore

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aurel Popescu și-a pus cenușă în cap, vineri, pentru scandalul consilierului Gherghe cu familia Manu, în ședința consiliului local de luni.

”Mi-am însușit critica, pentru că n-am discutat cu colegii consilieri înaintea ședinței, crezând că n-o să apară probleme” a explicat liderul PSD Târgu-Jiu.

Popescu este de acord că atitudinea lui Mihai Gherghe, care a urlat și scos afară din sală o familie de târgujieni, nu a fost potrivită.

Nici lui Florin Cârciumaru nu i-au plăcut cele întâmplate. Liderul PSD Gorj s-a lăudat, totuși, că, pe vremea când era el primar, ședințele consiliului local durau 10 minute, nu 4-5 ore ca acum. Fostul primar cam dă vina pe Marcel Romanescu pentru atmosfera din consiliu.

Cârciumaru îl roagă pe Romanescu să găsească o soluție pentru iluminatul ornamental de sărbători. Actualul edil a anunțat că periferiile și unele străzi nu vor avea instalații.

”Nu este corect ca orașul să rămână neîmpodobit, după atâția ani de pregătire frumoasă de sărbători” a comentat Florin Cârciumaru.


2 Comentarii pentru “Cârciumaru: Pe vremea mea, ședințele CL durau 10 minute nu 4 ore”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Pai Romanescu face ce a facut toata viata adica nimic.Romanescu=0

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici