Jurnalistul Claudiu Matei: Imobilul construit de familia Jurebie ar trebui demolat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Situație ȘOC la Săcelu, comuna deținută aproape jumătate de familia primarului Jurebie. Conform Gorj Domino, instanța a decis că a fost construit ilegal imobilul cu două etaje de pe plajă. Clădirea ce trebuia făcută pensiune ar trebui demolată. Numai că, fiind primar PSD, Florin Jurebie ar avea susținerea partidului care ar trage sfori pentru a nu fi pusă în aplicare hotărârea judecătorească.

Juriștii Complexului Energetic Oltenia, victorie importantă în instanță. Au demonstrat că terenul pe care familia primarului din Săcelu, Florin Jurebie, a ridicat un imobil cu două etaje, exact pe plajă, lângă bazinul cel mare, aparține companiei. Jurnalistul Claudiu Matei a făcut dezvăluirile.

Matei susține că, în acest moment, s-ar face presiuni pentru ca hotărârea judecătorească să nu fie pusă în aplicare iar imobilul să nu fie demolat. Toate au legătură cu intenția CE Oltenia de a scăpa de activele conexe: Baza de tratament Săcelu, Hotelul Miami și partea din Hotelul Mina de la Rânca.

Ion Voica, fostul primar al comunei Săcelu, este specialist în familia Jurebie și pretențiile teritoriale ale acesteia. Spune că ar fi încercat să pună mâna pe 500 de hectare de pământ de pe raza comunei.

Conform lui Voica, adevăratele proprietare ale plajei și bazinelor de la Săcelu sunt moștenitoarele Octaviei Pleșoianu, care ar trebui să primească despăgubiri de la Complexul Energetic Oltenia.

Liderul sindical Constantin Crețan ne-a amintit cum a ajuns Săcelu în proprietatea companiei miniere de la Târgu-Jiu. În opinia sa, stațiunea este o piatră de moară pentru CE Oltenia.


2 Comentarii pentru “Jurnalistul Claudiu Matei: Imobilul construit de familia Jurebie ar trebui demolat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. cetatenii din sacelu

    Este inadmisibil ce se intampla la Sacelu. Familia Jurebie trebuie sa dea tot inapoi dar sa si raspunda penal.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici