LPS Târgu-Jiu, implicat în proiectul ,,Treasure in language’’, finanțat de Comisia Europeană

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu beneficiază de un grant pentru proiectul cu titlul ,,Treasure in language’’, finanțat de Comisia Europeană, prin programul ERASMUS plus.

Proiectul se derulează pe perioada a doi ani (de la 1 septembrie 2016 până la  31 august 2018). Sunt implicate șase școli din Turcia, Italia, Bulgaria, Polonia, Letonia și Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu, România.

Proiectul are stabilite 4 întâlniri transnaționale destinate profesorilor și patru activități de învățare destinate elevilor.  În primul an s-au desfășurat jumătate din aceste. Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu a găzduit a doua întâlnire a proiectului în aprilie 2017, iar în școala parteneră din Polonia s-au desfășurat activitățile la sfârșitul lunii mai 2017. La reuniunea de proiect din România au participat 21 de profesori din cele 5 țări partenere, împreună cu profesorii de la Liceul cu Program Sportiv. Considerăm că obiectivele proiectului au fost atinse, iar activitatea a fost una de succes”, au declarat directorul Liceului cu Program Sportiv, Gabriel Răscol și Maria Tamisi, coordonatorul proiectului.

1 Comentariu pentru “LPS Târgu-Jiu, implicat în proiectul ,,Treasure in language’’, finanțat de Comisia Europeană”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici