Elevi ai Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu”, în Polonia, în cadrul ERASMUS+

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu s-au întors din Polonia unde au participat la programul Erasmus +.

În perioada 24-30 septembrie(a.c.), 5 elevi și 2 cadre didactice din cadrul unității de învățământ, au luat parte la reuniunea de proiect care s-a desfășurat în Polonia, în cadrul programului Erasmus +, acțiunea K2, parteneriate multilaterale, cu titlul ELIOS.

Programul activităților a fost extrem de variat, fiecare zi aducând ceva nou și interesant. Prima zi a fost dedicată prezentării fiecărei țări participante la proiect. Țara gazdă a pregătit un program artistic susținut de elevi, urmat de prezentarea școlii, a laboratoarelor și a bazei sportive.

Pentru întâlnirea cu partenerii străini, elevii țărilor participante au pregătit scurte filme având ca temă povestea de viață a fiecăruia, iar cadrele didactice au realizat prezentări video care vizează abilități de viață.

Cele două tipuri de materiale au fost încărcate pe platforma e-learning a proiectului, alături de lecții interactive create de profesorii din  Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”.

Partenerii străini le-au prezentat și ei oaspeților lecții de biologie și istorie locală în excursii la obiective turistice precum și la parcul bizonilor europeni.

Alături de România (și sub coordonarea Greciei), la activitățile programului Erasmus + găzduite de Polonia au participat și reprezențanți ai Bulgariei, Letoniei și Turciei.

1 Comentariu pentru “Elevi ai Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ștefulescu”, în Polonia, în cadrul ERASMUS+”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici