Maria Dumitrașcu: Primarul Berlescu, OBSEDAT că relele i se întâmplă din cauza mea

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Luptă SURDĂ la Berlești între actualul edil Iulian Berlescu și fosta primăriță  Maria Dumitrașcu.

Într-un ziar local, Berlescu o acuză pe predecesoarea sa că-i poartă sâmbetele și că, din cauza ei, ar fi ajuns să fie cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru încasarea ilegală a sporului de calculator. Primarul liberal a declarat că spor și-a acordat și social-democrata Dumitrașcu, în perioada 2012-2016.

”Am luat sporul de calculator pentru că, la vremea aceea, eu făceam achizițiile, nu aveam om angajat. Berlescu este obsedat că relele i se întâmplă din cauza mea” comentează fosta primăriță.

l

Edilul din Berlești o acuză pe Maria Dumitrașcu și pentru plata a 80.000 de lei către un PFA neautorizat care ar fi trebuit să realizeze planuri parcelare. Iulian Berlescu a depus și o plângere la Parchet, pe această speță.

Fosta primăriță dă asigurări, însă, că a lucrat legal. Ar vrea o discuție ca între oameni maturi cu actualul șef al administrației locale din comună.

Maria Dumitrașcu răspunde și la acuzația referitoare la datoria către o firmă care a făcut lucrări la rețeaua de apă. Există și un dosar, pe rolul Curții de Apel Craiova, firma obținând pe fond recuperarea sumei de 47.000 de lei de la Primăria Berlești.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici