Împăcare bombă în showbiz! Gianluca Vacchi și fosta lui iubită, Georgia, au îngropat securea războiului

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gianluca Vacchi a renunțat la relația cu Giorgia și a început să se vadă cu modelul Ariadna Gutierrez. Bruneta care i-a fost iubită a renunțat atunci să îi mai acorde atenție fostului iubit, însă, acum, lucrurile s-au schimbat.

Când Gianluca și Ariadna s-au despărțit, s-a spus că modelul l-ar fi înșelat pe milionar cu Maluma. Acum italianul și Georgia își dau din nou like-uri pe Instagram.

În perioada în care Gianluca se afișa cu noua lui cucerire, fosta lui iubită a renunțat să îi mai aprecieze fiecare poză a italianului și așa a făcut și acesta, care nu mai era fanul, în acea perioadă, a fiecărei postări a brunetei.

Gianluca Vacchi e moştenitorul unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui e colosală. Miliardarul născut în 1967 la Bologna, are o diplomă în economie și o experiență antreprenorială extrem de importantă.

Este un iubitor de tatuaje, este prieten cu multe celebrități, modele sau fotbaliști și, în scurt timp, a devenit celebru pe net cu stilul sau de viață și are peste 11 milioane de fani pe Instagram. (spynews.ro)

1 Comentariu pentru “Împăcare bombă în showbiz! Gianluca Vacchi și fosta lui iubită, Georgia, au îngropat securea războiului”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici