Dj.Wanda s-a întors în țară, dar cu vești proaste. Prima imagine cu vedeta de la aeroport

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dj. Wanda s-a întors în țară, dar cu vești proaste. Vedeta a fost așteptată la aeroport, unde a făcut declarații. Aceasta a ținut să precizeze că va face în curând dezvăluiri despre boala ei.

Dj Wanda a ajuns în țară în lacrimi și extrem de emoționată. Vedeta a fost internată într-un spital din Turcia, de unde nu a venit cu vești tocmai bune. În curând, aceasta va spune ce i se întâmplă și care a fost diagnosticul dat de medici.

Dj.Wanda s-a întors în țară, dar cu vești proaste. Prima imagine cu vedeta de la aeroport. “Sunt lucruri foarte grele”

„Vă mulțumesc pentru toată susținerea, din respect pentru oamenii din Turcia o să spun toate lucrurile mâine, alături de Andreea Marin. Clipe grele. Sunt multe lucruri de spus și aș vrea foarte mult să le povestim mâine pentru că sunt lucruri foarte importante și foarte grele și aș vrea să nu le dau curs acum. Sunt lucruri foarte consistente„, a declarat Dj Wanda la  „Răi da’ Buni”.

Dj Wanda a fost așteptată la aeroport de o prietenă dar și de jurnaliști. Aceasta a fost în continuare discretă și reținută în declarații, însă a promis că va dezvălui amănunte despre boala care a dus-o pe patul de spital.

Cu puțin înainte ca bruneta  să părăsească spitalul din Turcia, Andreea Marin  a avut un mesaj pentru Dj Wanda, în care i-a mărturisit că o așteaptă cu drag acasă. (libertatea.ro)

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici