Caragea: Posibil TROC PSD-PNL pe tema administratorului public

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Troc PSD-PNL sau  joacă de-a șoarecele și pisica pe tema administratorului public al municipiului Târgu-Jiu? Puțini știu, în acest moment, ce se află în spatele inițiativei PSD de a veni cu propriul proiect de angajare a unui city manager. Viorel Caragea nu exclude o înțelegere între PSD și PNL. Dan Ilie Morega atarge atenția că dacă pesediștii vor încerca să-și impună un om, primarul ar putea reacționa trasându-i dispoziții facile, gen revista presei locale.

Plagiat, furt, circ ieftin- așa au reacționat liberalii după ce au aflat că pesediștii vin cu propriul proiect de angajare a unui administrator public, deși l-au trântit pe cel liberal.

”Nu mai au ce fura așa că s-au apucat de furat idei!” a acuzat, la Interviurile Infinit FM, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Șuță.

Viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări, însă, că PSD vrea doar să arate că este deschis la orice idee a primarului liberal Marcel Romanescu și că poate lucra în echipă.

Cât despre acuzațiile de furt de idei, Popescu zice că  liberalii ”nu văd altceva decât împroșcat cu noroi” fiind preocupați doar să creeze tensiune permanentă.

Consilierii ALDE n-au decis, încă, în ce mod vor vota proiectul PSD de angajare  a unui administrator public. Liderul de la municipiu, Eduard Lădaru a declarat, mereu, că nu-i vede rostul pentru că primarul va ajunge să stea degeaba.

Dan Ilie Morega atrage atenția că va fi greu ca PSD să-i dea șah primarului Marcel Romanescu impunându-și omul pe postul de administrator public.

Viorel Caragea nu exclude varianta unui troc PSD-PNL la Primăria Târgu-Jiu dar nici pe cea a unei acțiuni în forță a majorității din Consiliul Local.


1 Comentariu pentru “Caragea: Posibil TROC PSD-PNL pe tema administratorului public”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici