REZULTATE Campionatele “Dolce Vita ”, “Primăriilor” și “Firmelor”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În Complexul Dolce Vita au debutat, în weekend, Campionatul Primăriilor și Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj.

Campionatul Primăriilor, ediția a II-a, a pornit la drum, sâmbătă, cu meciurile primei etape din noul sezon. La fel ca prima ediție, la start s-au adunat 12 echipe, dornice să-și dispute supremația. Primul meci al etapei a adus și prima surpriză. Campioana ediției inaugurale, Primăria Telești, a pierdut jocul cu Primăria Bălănești, scor 6-7.

În meciul al doilea, Primăria Fărcășești, locul 4 din sezonul trecut, a învins destul de categoric Roșia de Amaradia, scor 7-3. Vicecampioana, Primăria Motru, a învins la o diferență și mai clară debutanta, Primăria Turceni, scor 10-3, în timp ce Primăria Târgu-Cărbunești a învins Primăria Albeni la limită, scor 4-3.

Ultimele două jocuri ale zilei au fost echilibrate. Primăria Bumbești-Jiu a trecut, la un singur gol diferență, de Primăria Câlnic, scor 5-4, în timp ce primăriile din Turburea și Drăguțești au încheiat la egalitate ultimul joc al rundei inaugurale, scor 4-4.

Rezultate, etapa I:

Primăria Bălănești – Primăria Telești 7-6
Primăria Fărcășești – Roșia de Amaradia 7-3
Primăria Motru – Primăria Turceni 10-3
Primăria Târgu-Cărbunești – Primăria Albeni 5-3
Primăria Bumbești- Jiu – Primăria Cîlnic 5-4
Primăria Turburea – Primăria Drăguțești 4-4

După jocurile din Campionatele Primăriilor și Județean de Minifotbal Dolce Vita, au avut loc și primele meciuri din cea de-a treia ediție a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice. La fel ca-n primele două sezoane ale competiției, s-au aliniat la start 8 echipe.

Jocurile au demarat, duminică, la ora 15:00, iar în meciul de deschidere al campionatului, Macofil a trecut de Marckon cu scorul de 7-4. Următorul joc a întrecut bariera de 11 goluri, stabilită la prima partidă și a consemnat nu mai puțin de 19 goluri, aproape unul la două minute de joc. Carrefour Târgu-Jiu a surclasat România Hidroservice, 16-3, instalându-se pe primul loc în clasament.

În continuare, campioana primei ediții a Campionatului Firmelor și Instituțiilor din Gorj, echipa jandarmilor, I.J.J. Gorj a trecut de Acvila, scor 9-6. Prima etapă s-a încheiat cu jocul dintre Succes Nic Com și FC Anna, cel mai echilibrat duel al zilei, încheiat la egalitate, scor 4-4.

În total, în cele 4 jocuri ale zilei, s-au marcat nu mai puțin de 53 de goluri, o medie nebună de 13 goluri pe meci.

Următoarea etapă este programată duminică 15 octombrie.

Rezultate, etapa I:

Macofil – Marckon 7-4
Carrefour Târgu-Jiu – România Hidroservice 16-3
Acvila – I.J.J. Gorj 6-9
Succes Nic Com – FC Anna 4-4

Rezultate, etapa a III-a, Campionatul Județean de Minifotbal:

Primăria Rovinari – Provincialii 0-9
Mica Frăție – Real Târgu-Jiu 3-3
Farmacia Victoria – Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu 4-4
Primăria Bîlteni – Karma Târgu- Jiu 2-1
Dream Team Târgu-Jiu – Minprest Rovinari 10-1
ISU Gorj – Profi Târgu-Jiu 1-0

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici